Lora a spus stop compromisurilor în relații: „Vine o zi când, aparent din senin, te trezești…”

Publicat: 21 aug. 2022, 18:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Lora a dat lovitura cu hit-ul verii, “Emilian”! Și dacă profesional stă bine și e plină de idei, pregătind noi proiecte muzicale, Lora a spus pentru Ciao.ro ce o așteaptă și pe plan personal în 2023.

Cât de repede se îndrăgostește Lora și dacă face sau nu compromisuri într-o relație de iubire, bat sau nu clopotele de nuntă în 2023 pentru frumoasa artistă și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Ciao.ro vă spune imediat!

Reporter: Lora, cum e treaba cu “Emilian”? I-ai auzit numele și a apărut hit-ul?

Eram în tabăra de muzică, la Susai, și echipele pentru sesiunile de compoziție erau pe modul surpriză. Nu știai dinainte cu cine vei fi în sesiune. Și când am intrat în studio și l-am văzut pe Doc, mi-am propus să fac o piesă despre primul cuvânt pe care Doc îl rostește. Și el s-a aplecat pe geam și a început să strige: „Emilian, hai sus că am început sesiunea, lasă Fifa!” (Emilian juca Fifa cu iubitul meu) Și uite așa am început să cant „Tu, Emi, Emilian, nu mai bate mingea pe maidan”.

Este o super piesă și spui ceva acolo de un băiat cu ochii verzi! Nu știu ce ochi are iubitul tău, dar te-a inspirat și el când ai scris această piesă?

Spun acolo ” …și tot sper să îmi crezi inima și ochii verzi”. Mă refer la ochii mei. Iubitul meu mă inspiră pentru cât de mult crede în talentul meu. Dacă aș crede în mine 20% din cât crede el, aș fi mai puțin anxioasă.

E o adevărată poveste de iubire în clip! La tine, în viața reală, cum e? Cât de repede te îndrăgostești?

Mă îndrăgostesc repede și dacă nu e ce trebuie, îmi trece la fel de repede. Sunt artist și mă hrănesc din imaginație dacă vreau să scriu despre un anumit subiect care nu e în concordanță cu realitatea.

Lora: „Nu aș ierta lipsa iubirii și efectele ei secundare”

Câte compromisuri ai făcut când ai fost într-o relație și îndrăgostită? Lași mult de la tine, de obicei?

Las mult de la mine chiar dacă par foarte strictă. Și după ce las mult, vine o zi când, aparent din senin, te trezești un om eliberat de iubirea mea.

Ce nu i-ai putea ierta niciodată bărbatului de lângă tine?

E o listă lungă și ca să scurtez, nu aș ierta lipsa iubirii și efectele ei secundare. Asta nu înseamnă că dacă iert ceva mai rămân și în relație.

Se anunță o nuntă mare și frumoasă în 2022 sau nu vă mai faceți planuri dinainte? Plănuiți să fiți mai spontani?

În 2022 se anunță o viață activă iar 2023 să vedem cum începe.

Iese treabă frumoasă și se face muzică bună în tabăra de muzică! Cât de inspirată te simți la astfel de sesiuni de muzică și înregistrări?

Când ești în aceeași energie cu oameni talentați și puși pe „treabă” este imposibil să nu te inspire. Ador taberele de muzică.

Lora: „Îmi doresc să primesc doar ceea ce merit”

Ce mai urmează după single-ul “Emilian”, acum că ai propriul tău label?

Urmează un nou single, scris de mine alături de alți oameni talentați pe care i-am descoperit în tabăra de muzică de la Susai.

Ce îți mai dorești pentru tine atât pe plan muzical cât și personal?

Îmi doresc să primesc doar ceea ce merit și îmi trebuie. Orice în plus sau în minus ar fi nedrept și periculos pentru liniștea mea. Viața e frumoasă și plină de surprize, iar eu îmi doresc doar să trec cu bine testele ei.

Care este secretul frumuseții tale? Cum te menții în formă? Nu ai pic de celulită și arăți senzațional!

Frumusețea este dintr-un anumit punct, o alegere. Eu aleg să am grijă de mine, pielea mea este haina mea cea mai de preț și o răsfăț cu produsele și formulele brandului meu, cât despre celulită, nu consider lipsa ei etalon al frumuseții. Femeile au tot felul de perioade cu și fără celulită. Important este să avem alegeri cât mai favorabile frumuseții și sănătății noastre și să ne purtăm trupurile prin lume ca pe niște opere de artă.

 

Publicat: 21 aug. 2022, 18:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×