Ce dietă strictă urmează Lora pentru a arăta perfect! ”Nu mănânc cel puțin 16 ore…”

Publicat: 15 iul. 2021, 20:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Lora este extrem de activă după ce a renunțat să mai prezinte emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Artista nu stă deloc degeaba și muncește de zor la proiecte, dar are grijă și de silueta ei, chiar dacă asta înseamnă să urmeze o dietă strictă.

Întrebată cum se menține în formă, îndrăgita artistă s-a declarat încântată de formele pe care le are și cu care a înzestrat-o mama natură.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul! Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene!

Încep concertele, nu sunt dese, trebuie să îmi reintru în ritm, lansez clip nou…”, a mai povestit Lora pentru Ciao.ro.

Artista a mai povestit, de asemenea, că afacerea în care este implicată a ”înflorit”, și chiar a obținut contracte cu parteneri străini.

“Trei zile am stat în casă să aleg variante de culori pentru recipiente…Lucrez cu o echipă din Italia, mă sfătuiesc cu ei. De fapt, am un contract de colaborare cu un laborator din Italia. Le-a plăcut CV-ul meu și mi-au deschis ușa, cum se spune. Altfel este foarte greu să pătrunzi acolo. Pregătesc noi surprize în zona de beauty și skincare. În curând voi lansa o linie de rujuri care îmi va purta semnătura. Voi dezvolta acest brand alături de fratele meu, așa că vom completa frumos ritualul meu de beauty! Voi lucra în paralel și la gama de creme, așa că voi intra adânc în această sferă și vom lansa multe lucruri frumoase pe partea de skincare! Am multă treabă în perioada asta. Am două business-uri de crescut. Curând voi lansa și o cremă de corp care în 28 de zile îți face lifting la pielea de pe picioare. Este testată și eu o folosesc deja. Folosesc numai cremele mele, plasturii, nu mai folosesc apă termală, trebuie să avem grijă de noi”, a povestit Lora pentru Ciao.ro. În plus, vedeta a ținut să completeze cu informația: “Nu sunt gravidă și nu am nici burtă!”, pentru a-și liniștit astfel toți fanii și a pune, cel puțin deocamdată punct zvonurilor cum că ar fi însărcinată.

 

Publicat: 15 iul. 2021, 20:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă