Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale: ”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea…”

Publicat: 06 Feb. 2021, 11:44 Vedete

În urmă cu un an de zile, Lora trecea prin momente cumplite după ce mama acesteia s-a stins din viață. Recent, artista a făcut declarații dureroase despre acel moment și a dezvăluit totodată care a fost cea mai importantă lecție de viață pe care aceasta i-a lăsat-o.

Mama celebrei artiste s-a luptat ani de zile cu cancerul. În 2013, femeia s-a operat pentru prima dată, iar în 2014 a suferit o nouă intervenție. Din nefericire însă, în 2020 mama Lorei s-a stins din viață, iar artista a suferit cumplit din acest motiv.

La un an de când mama sa a decedat, celebra cântăreață a făcut declarații, într-un interviu pentu revista Viva, despre cea care i-a dat viață.

”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile.

Nu am să uit niciodată când ținea prima mea cremă în mână, cremă făcută cu ajutorul ei și inspirată de ea. Am ales nuanța roz, care simbolizează lupta împotriva cancerului la sân, și sfera, pentru a reprezenta sânul, și i-am dedicat-o. Nu am să uit cum plângea de fericire și cât de mândră a fost când a văzut că nu au fost doar vorbe, eu chiar am făcut ceea ce am promis. Cred că a fost momentul când ea a primit confirmarea că eu sunt o femeie puternică și că voi fi bine, indiferent ce se va întâmpla. M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt”, a declarat Lora.

Lora, despre cea mai importantă lecție de viață de la mama ei

Totodată, Lora a vorbit și despre cea mai importantă lecție de viață pe care a primit-o de la regretata sa mamă.

”Să fiu independentă. Mama mea a fost o feministă, dar în sensul bun al cuvântului. Ea a vrut ca eu să fiu o femeie independentă care nu depinde de un bărbat, să am banii mei, să am casa mea. Nu știi ce îți rezervă viața, așa că e bine să nu depinzi de nimeni. A construit la mine fără să-mi dau seama. Mama mă iubea când mă vedea feminină, senzuală și cu vorbele la mine”, a mai spus Lora pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 06 Feb. 2021, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă