Lora, anunțul așteptat de multă lume. Artista este însărcinată?

Publicat: 03 Feb. 2021, 15:55 Vedete

Lora este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România. Fanii artistei așteaptă de ceva timp ca vedeta să anunțe că este însărcinată cu primul său copil, mai ales că are o relație extrem de frumoasă de câțiva ani. Recent, artista a vorbit despre acest moment din viața sa.

Lora a declarat recent faptul că are planuri mari de viitor. Artista și Ionuț Ghenu sunt pregătiți să își mărească familia. Cei doi formează un cuplu extrem de apreciat, iar faptul că totul merge bine între ei, îi face să se gândească la lucrurile care vor urma în viitor.

„Îmi doresc și fetiță și băiețel. Îmi doresc foarte mult să devin mamă!”a declarat Lora.

Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu

„Si eu și Ionut am trecut prin foarte multe stări… Foarte multe cupluri s-au desparțit anul acesta, alții s-au unit mai bine. Vedem 2021 cum va fi! Clar 2020 a fost un an greu, un an epuizant”, le-a declarat Lora lui Cove și Adelei Popescu, în direct la Pro TV.

Pe de altă parte, Lora nu exagerează cu nimic atunci când spune că a fost un an teribil de greu. La începutul anului, la mijloc de ianuarie, unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei a părăsit-o definitiv. Mama ei a murit de cancer.

„A fost un an foarte aglomerat din punct de vedere emoțional, s-au întâmplat extraordinat de multe lucruri. A început extraordinar de greu, apoi când am crezut că va fi frumos, a venit pandemia. Noroc că ne-a prins înt-un loc superb unde, chiar dacă ne-am panicat foarte tare prima dată, am început să învățăm, să apreciem ce ni se întâmplă. Am reușit să ne întoarcem după jumătate de an acasă, să recuperăm multe dintre lucrurile pe care le-am pierdut. Anul ăsta am învățat că oricât ai crede că ai controlul, ce ți se întâmplă depinde foarte, foarte puțin de tine. Important e să fii corect, să încerci să-ți urmezi planurile, dar să fii pregătit pentru orice. Iar dacă nu ești pregătit, să respiri adânc și să spui… asta e.”, a conchis Lora.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Feb. 2021, 15:55 Vedete
Pe aceeași temă