”Te-au ajuns blestemele”. Lora, criticată pe internet! Este blocată în Bali alături de soț de câteva luni

Publicat: 12 Jul. 2020, 15:48 Vedete

Lora și soțul ei, Ionuț Ghenu, se află blocați în Bali, Indonezia de câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Evident, frumoasa cântăreață postează imagini pe rețelele de socializare pentru a-i ține la curent pe urmăritori cu ceea ce face în Bali. Însă, există și comentarii mai puțin frumoase pe care artista româncă le primește la pozele postate. Mica vacanță a Lorei și a lui Ionuț Ghenu s-a transformat într-un sejur…lung! O vacanță în care cei doi au fost nevoiți să schimbe și locația și să aibă grijă de ei și să se protejeze din calea coronavirusului.

Un comentariu pe rețelele de socializare o ”atacă” pe Lora, persoana respectivă scriindu-i: ”Ai rămas acolo… Te au ajuns blestemele. La cât rău ai făcut”. Vedeta a răspuns: ”Dă-le Doamne minte”.

View this post on Instagram

Make sure you taste your words before you spit them out. 🧠 #classy #sassy #badassy

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Lora: ”Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viața asta când o lași să te ia prin surprindere”

„Am trecut peste stări de panică și de anxietate în primul rând din cauza faptului că fratele meu care a rămas singur, apoi din cauza faptului că eu sunt o persoană căreia i-a plăcut să fie în controlul vieții proprii”, a mărturisit Lora.

„Într-o perioadă în care nu eram bine psihic fizic, sufletește, aveam nevoie de un alt tablou, altă energie, dar în momentul în care cineva îți ia libertatea, instinctul e să vrei să fugi acasă. Chiar dacă e mai nasol. Ce am văzut noi privind de aici spre țară, nu a fost deloc ușor ce au trăit românii.

S-au împărțit în mai multe tabere. Au fost cei care au devenit precauți, cei care au profitat de această perioadă și au făcut speculă financiară și cei care cred în teoria conspirației. Când vedeai toate taberele astea, nu mai știai pe cine să crezi.

Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viața asta când o lași să te ia prin surprindere. Am învățat foarte mult despre mine și ce trebuie schimbat la mine. Eu îmi doresc să fac parte din categoria oamenilor care evaluează. E o perioadă pe care am considerat-o cadou din partea Universului și din partea mamei mele. Am simțit acest cadou ca pe o pedeapsă la început, poate pentru că am pierdut controlul. Am înțeles că acel control e doar o iluzie. E o vorbă românească: Fă Rai din ce ai. Nu știu cât de bine ar fi fost dacă aș fi rămas în România.

Cred că mi-a salvat viața acest blocaj în acest loc minunat. Văd lucrurile foarte frumos, foarte clar, nu mai simt nevoia să mă ghidez după popularitatea pe care unii oameni ți-o atribuie la un moment dat, și tot ei ți-o iau”, a mai spus ea.
Publicat: 12 Jul. 2020, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă