Lora si Ionut Ghenu s-au logodit. Petrecerea a fost tinuta in secret

Publicat: 16 oct. 2018, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Dupa ani in care s-au iubit pe fata, cei doi indragostiti au decis sa o faca si cu acte. In viitorul apropiat, evident!

Lora si Ionut Ghenu s-au logodit in mare secret. El s-a iubit cu Doinita Oancea, ea a fost casatorita cu Dan Badea, comediant de stand up si nu numai. Cele doua vedete s-au indragostit fara sa vrea si au decis sa rupa relatiile cu partenerii lor. Apoi au incercat o relatie sa vada ce le rezerva viata.

Si se pare ca sentimentele lor sunt adevarate si cat se poate de puternice. Lora si Ionut Ghenu s-au logodit in mare secret in biserica. Cei doi au avut parte de o ceremonie intima la care au fost invitati doar cei de suflet. Lora sustine ca isi doreste o nunta intima de data aceasta.

Lora si Ionut Ghenu s-au logodit in secret

Lora si Ionut Ghenu s-au logodit. Petrecerea a fost tinuta in secret„Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp.

Lora si Ionut Ghenu s-au logodit. Petrecerea a fost tinuta in secretEste vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină.

Lora si Ionut Ghenu s-au logodit. Petrecerea a fost tinuta in secretNu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta. E posibil să facem nunta în vara anului viitor”, a spus Lora la Pro tv.

Publicat: 16 oct. 2018, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×