Incepe al saselea sezon „Chefi la cutite”. Noul sezon vine cu reguli noi

Publicat: 16 oct. 2018, 13:07 Autor: Simona Vedete

Un nou sezon si un nou set de reguli pentru "Chefi la cutite", care va avea premierea pe 29 octombrie, de la ora 20:00, pe postul de televiziune Antena 1.

Daca pana acum jurazarile pe nevazute erau motiv de ralaxare pentru jurati, in sezonul 6 asta nu va mai fi valabil. Lupta se va da din jurizari intre trei trei chefi, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu.

Astfel, ca noutate absolutã, în noul sezon al emisiunii cei trei chefi se vor duela în începutul fiecărei zi de audiții, în cele mai delicioase preparate, pentru a primi o serie de avantaje.

Cele 12 amulete ce așteaptă să fie adjudecate, le vor fi de folos în confruntările pe echipe, căci atuurile sunt printre cele mai diferite: de la a-și folosi mâinile 5 minute pe parcursul unei probe, la a bloca concurenți din echipele adverse pentru o perioadă determinată de timp.

Incepe al saselea sezon chefi la cutit. Noul sezon vine cu reguli noi (1)

Noul sezon vine cu reguli noi

Incepe al saselea sezon chefi la cutit. Noul sezon vine cu reguli noi (1)

Mecanismul este unul simplu. Pentru a obține amuletele, jurații vor găti contracronometru în fiecare ediție de jurizări pe nevăzute. Gina Pistol le va dezvălui la începutul probei miza amuletei puse la bătaie în ziua respectivă, ca mai apoi chefii să fie nevoiți să-și lase amprenta culinară pe un preparat, respectând o temă impusă.

Ulterior, trioul va trece, la rândul lui, prin emoțiile unui verdict ‘la cuțite’, căci de fiecare dată vor fi jurizați de către un chef cu renume în sfera gastronomică, conform Viva.ro.

Publicat: 16 oct. 2018, 13:07 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×