Masina pe acoperis la Arad. A fost pusa acolo de un barbat. Motivul este ireal!!!

Publicat: 15 oct. 2018, 19:21 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Imagini ireale pe un santier din Arad dupa ce un constructor cu exces de zel a vrut sa demonstreze ceva.

Masina pe acoperis la Arad. Cam asta ar fi stirea zilei, cel putin pe partea de bizar. Un constructor a vrut sa le demonstreze celor prezenti ca are un acoperis extrem de solid. Il construise dupa o tehnica noua pe care a invatat-o in Austria. Si a vrut sa le arate tuturor cat de rezistent este acel acoperis.

Zis si facut! Dupa ce a terminat cu acoperisul, constructorul s-a folosit de un motostivuitor. Cu ajutorul masinariei uriase a urcat pe acoperis masina. Maşina cocoțată pe acoperiş este deja vedetă în comună Sînleani, aflată la trei kilometri de Arad, informeaza stirileprotv.ro.

Proprietarul a muncit ani buni in Austria. Acolo a invatat vrute si nevrute. Dupa ce a aplicat pe casa sa noile tehnici din domeniul constructiilor, a vrut sa se laude. Barbatul spune că a vrut să atragă atenţia, defapt, asupra unei tehnici aparte de îmbinare a lemnului, în construcţia unor acoperişuri.

Masina pe acoperis la Arad!

Masina pe acoperis la Arad. A fost pusa acolo de un barbat. Motivul este ireal!!!“Lemnul nu trebuie să fie gros foarte mult, trebuie să fie îngust şi înalt. Rezistența o conferă înălţimea lemnului, plus îmbinările îi dă o rezistenţă foarte mare. Deci nu folosim lemn supradimensionat pentru o rezistenţă pe care o faci cu jumătate din capacitate. oate să stea şi o sută de ani. Dacă aveţi 250-300 de kile de zăpadă pe ea trebuie să aveţi acoperiş”, spune constructorul.

Masina pe acoperis la Arad. A fost pusa acolo de un barbat. Motivul este ireal!!!“Când ne-am apucat, lumea zicea că lemnele sunt prea subţiri nu o să le ţină, o să le ia vântul şi am decis când este gata să pune o maşină să se vadă ca tine”, sustine Traian Creţ, constructor.

Metoda are avantajul că economiseşte timp şi bani. Acoperişul poate fi montat într-o singură zi, şi nu în două săptămâni, ca unul clasic. Vezi aici imaginile video!

Publicat: 15 oct. 2018, 19:21 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă