Dialog halucinant între un șofer și un polițist, în Arad

Publicat: 30 sept. 2019, 14:39 Autor: D. C. Life
Dialog halucinant între un șofer și un polițist, în Arad

Un șofer tras pe dreapta în Arad deoarece circula pe contrasens a avut un dialog halucinant cu polițistul care l-a oprit.

Dialog halucinant între un șofer și un polițist. Polițistul îi cere degeaba actele, iar bărbatul refuză să coboare din mașină pentru că îl durea un picior și se grăbea acasă să se întindă.

În filmarea postată pe un grup Facebook se vede cum poliţistul îi cere şoferului documentele, iar când este rugat să coboare din maşină, bărbatul răspunde că nu poate, pentru că are o proteză de şold.

Dialog halucinant între un șofer și un polițist

Dialog halucinant între un șofer și un polițist

„Nu pot să mă dau, că îs operat, am o protejă de şold”, a spus bărbatul.

Între timp, lângă maşină a ajuns un al doilea poliţişt care a întrebat ce s-a întâmplat, iar şoferul a explicat că se grăbeşte pentru că vrea să ajungă acasă mai repede, din cauză că îl doare piciorul. Poliţistul i-a solicitat din nou documentele, iar bărbatul a început să umble la telefonul mobil.

„De unde mi le daţi, din telefon?„, l-a întrebat poliţistul, iar şoferul a răspuns că da. Apoi a vrut să ştie care este numele poliţistului.

„Pierdem vremea şi blocăm şi o bandă. Refuzaţi să ne prezentaţi documentele”, a insistat poliţiştul

„Nu refuz deloc, aveţi răbadare”, a spus şoferul în timp ce butona telefonul.

Când poliţistul i-a explicat că riscă să îşi piardă permisul, bărbatul a spus „nu pierd nimic” şi a început să vorbească la telefon.

„Servus, uite am aici un coleg de al tău … poftim?.. uite, e aici un agent Iepure, m-a oprit aici, am intrat un pic pe linia de tramvai să ajung mai repede că mă doare piciorul, că ştii că sunt operat şi mă opreşte…”, spune şoferul la telefon.

Poliţiştii insistă în continuare ca bărbatul să le predea documentele, însă acesta trage de timp.

„Suntenți arogant” – îi spune polițistul. „Ai grijă ce vorbeşti, eu nu te-am jignit cu nimic”, a replicat şoferul.

Bărbatul apelează din nou pe cineva şi pune telefonul pe difuzor.

„I-am spus că mă doare piciorul că vreau să ajung acasă şi mă ţine aici că…. îs arogant, îşi permite să mă mai şi jignească”, a spus acesta la telefon.

Persoana cu care discută îi explică că a încălcat regulile. „Eu ştiu că am încălcat, dar cu un motiv, pentru că … foarte frumos am vorbit cu el şi i-am spus de ce m-am băgat pe linia de tramvai”.

Pe fundal se aude cum, din nou, poliţiştul îi solicită documentele.

Şoferul încheie discuţia telefonică şi poliţistul îi spune să dea buletinul, permisul şi asigurarea. O parte dintre documente şoferul nu le avea la el, pentru că, susţine el, abia şi-ar fi înmatriculat maşina, iar actele sunt acasă.

„Am buletinul”

„Aveţi şi permisul văd”

„Nu, e cel expirat”

„Să mi-l arătaţi, vă rog şi pe acela”

„Nu am ce să îţi arăt, e ăla expirat.”

„Arătaţi-mi, vă rog, permisul”

„Domle, ţi-am spus că e acasă, da?”

Şoferul le-a spus poliţiştilor că se duce acasă să le aducă documentele în zece minute. „Sunt acasă şi vi le aduc în 10 -15 minute, să stau puţin, zece minute aşa întins şi după mă întorc unde spuneţi dumneavoastră, la sediu”, spune șoferul.

În cele din urmă, bărbatul pleacă, iar poliţiştii i-au spus că îl aşteaptă la sediul poliţiei rutiere, la etajul 2.

Potrivit polițiștilor arădeni, șoferul a fost amendat cu 2.320 de lei și i-a fost reținut permisul pentru 90 de zile.

Publicat: 30 sept. 2019, 14:39 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă