Dialogul halucinant dintre două mămici pe Whatsapp a devenit viral de Internet. De la ce a pornit scandalul

Publicat: 30 ian. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu News

O conversaţie halucinantă dintre două mămici a fost publicată pe un grup de Facebook. Cele două au avut un schimb de replici după ce prima i-a reproşat celeilalte că şi-a retras copiii de la şcoală fără să anunţe şi fără să dea explicaţii nimănui. 

Dialogul mămicilor a devenit viral în mediul online, iar cei care l-au văzut au criticat aspru comportamentul femeii care a luat „atitudine”. Totul a pornit, aşa cum povesteam, de la faptul că o mămică a decis să-și mute copiii la altă școală pentru că veneau acasă „mereu supărați, mușcați și bătuți”.

Scandal la grădiniţă între două mămici!

Argumentul acesteia nu a fost suficient pentru mămica furioasă, care i-a reproșat celeilalte că nu poate lua o astfel de decizie fără să discute cu părinţii copiilor din clasă. Conversaţia a escaladat rapid, iar femeia care a iniţiat dialogul i-a reproşat că trebuie să plătească o sumă de bani pentru materialele pe care cei doi copii ai săi le-au folosit cât au făcut parte din colectiv.

Conversaţia savurată de mii de oameni după ce aceasta a fost distribuită pe contul de Facebook Conversatii Fantastice.

„Nu văd în ce fel vă privește pe voi că îmi transfer eu copiii în altă școală. Nu trebuie să dau raportul nimănui pentru ceea ce fac eu cu copiii mei”, a scris mămica numărul 2.

Nemulţimirea mămicii furioase a fost legată de banii. Vezi în GALERIA FOTO de mai jos conversația dintre cele două și de ce sumă era vorba!

Internauții au fost uimiţi, iar multora nu le-a venit să creadă că situaţia este reală.

Am citit cu atâta interes de zici că am copii la școala aia”; „Leșin”; „Deci, nu cred așa ceva!”; „Citind, mă gândeam dacă e de râs sau de plâns” – au fost câteva comentarii.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 ian. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă