EXCLUSIV | Lora îmbracă rochia de mireasă anul viitor + Detalii despre nuntă: “Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea”

Publicat: 30 oct. 2023, 18:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Lora a tot amânat nunta cu iubitul său, Ionuț Ghenu, alături de care formează un cuplu de 8 ani de zile. Acum amândoi sunt hotărâți ca anul viitor să fie anul lor și să organizeze petrecerea mult așteptată!

Ionuț Ghenu se mobilizează în acest sens așa că el și Lora vor căuta locația și vor pune la cale nunta în cele mai mici detalii pentru că artista și-a propus să se ocupe și se sufletul ei și de ceea ce își dorește acum.

Lora îmbracă rochia de mireasă anul viitor

„Îmi doresc foarte mult să facem nunta și facem planuri serioase pentru anul următor. El își dorește foarte mult și este cel care tot spune să ne așezăm la masă și să ne apucăm odată de lista aia, să ne organizăm, să fixăm o dată, să ne hotărâm la o locație! Suntem nehotărâți! Ba cu locația, ba când am vrut să facem o chestie a venit pandemia. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, după aia a venit războiul. Eu sunt foarte sensibilă și m-a afectat foarte tare chestia asta cu războiul.

Acum a mai izbucnit un război. Dacă nu ieșim puțin din energia asta și să ne creăm noi lumea noastră, o să fim tot timpul consumați de toate dramele din lume. Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea, relația mea, să duc totul la următorul nivel. Și pentru noi dar și pentru oamenii care ne iubesc și care vor această petrecere frumoasă!”, ne-a declarat Lora pentru Ciao.ro.

Artista este o prezență extrem de sexy iar la un eveniment recent a demonstrat asta din plin!

„Îți trebuie o atitutine să poți purta genul ăsta de ținute și eu consider că am atitutinea și maturitatea necesară să mă pot juca cu aceste sexoșenii de ținute.”, a mai dat din casă Lora.

A lansat piesa „Goală” și răscolește imaginația tuturor bărbaților

Lora a lansat o super piesă, „Goală”, însoțită de un videoclip fierbinte în care artista întruchipează femeia modernă și de casă în  același timp.  Noul clip este lansat în colaborare cu MusicOn și Sprint Music și face vizualizări pe bandă rulantă. Refrenul este unul extrem de catchy iar artista își joacă foarte bine rolul, fiind extrem de senzuală.

„Oare tu știi, oare tu știi. Tu știi ce ți-ai luat acasă. Eu te aștept cu masă goală. Dar te aștept goală pe masă

Lora este la fel de sexy și atunci când mătură curtea

Oare tu știi, oare tu știi. Că ai fata cea mai frumoasă?  Eu te aștept cu masa goală. Dar te-aștept goală pe masă”, cântă Lora dansând într-un lan de floarea soarelui și trebăluind prin casă.

Artista apare în noul său videoclip în ipotaze în care  nu ați mai văzut-o: calcă, spală  vase și întinde rufe.

Lora este la fel de sexy și atunci când mătură curtea de frunzele uscate pe care le ascunde apoi sub preș și când este jucăușă în bucătărie sau arde o cămașă albă cu fierul de călcat, apoi se relaxează la piscină după ce… a ars mâncarea.

„Eu sunt artist de live, artist de concerte, a fost un an plin și am cântat piesa asta  în concerte, cu mult timp înainte să se lanseze și mi-au plăcut reacțiile oamenilor, femeile care au zâmbit de câte ori au ascultat-o, care dansau pe ea, e nevoie și de piese amuzante pe care să dansezi și să te simți bine”, ne-a povestit Lora despre vibe-ul piesei „Goală”.

“Suntem nehotărâți!”

„Arzi mâncarea și acasă, așa cum, faci în videoclipul „Goală”?„, am întrebat-o pe Lora iar artista ne-a răspuns extrem de zâmbitoare!

„Nu! Acasă e puțin diferit dar mi-a plăcut acest personaj, m-am gândit să fie un videoclip amuzant, la care am lucrat cu Cristi Roman care este prieten cu mine din copilărie și mi se pare tare că am ajuns să colaborăm pe partea asta. E  primul videoclip pe care l-am făcut împreună. Mi-a plăcut să creez un personaj, o proaspătă  iubită sau soție care e ca o păpușică și încearcă să fie  dar nu îi iese și atunci se consolează cu ideea că până la urmă nu îi iese dar măcar este frumoasă, sexy și îl hrănește cu asta până când învață să facă alte lucruri”, mai adaugă artista care atrage toate privirile atunci când merge undeva.

A făcut detox pentru prima dată

Zilele trecute, Lora a avut parte de o experiență în premieră care i-a prins tare bine. A făcut primul detox din viața ei și s-a simțit extraordinar.

„Nu consum gluten în continuare și mă simt foarte bine! Am făcut primul detox din viața mea, a ținut 5 zile și am crezut că nu voi rezista. Este foarte tare! Eu am scăpat de un kilogram de grăsime viscerală dar dacă mă întrebi pe unde era existau niște dezechilibre pe undeva pe interior și 5 zile au contat enorm”, ne-a mai povestit Lora pe care o așteaptă un program extrem de aglomerat în perioada următoare.

Publicat: 30 oct. 2023, 18:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×