Leo Iorga a ajuns de nerecunoscut! Nu mai poate sta deloc in picioare! Este transportat cu caruciorul si a slabit enorm!

Publicat: 18 Feb. 2019, 10:32 News 3

Imaginea cu artistul in scun cu rotile a socat intreaga comunitate de fani ai lui Leo Iorga. Acum este in Germania la tratament.

Leo Iorga a ajuns de nerecunoscut! Nu mai poate sta deloc in picioare!

”Dragilor, am ajuns la Hamburg. Am fost aşteptaţi la aeroport de Tavi Iepan, prietenul şi colegul meu din 1997, de când eram la Cargo. Luni (n.r- azi), la clinică, voi demara procedurile medicale pentru care mă aflu aici, cu ajutorul vostru! Vă voi ţine la curent.Iubire şi respect!”.

Pentru că boala l-a slăbit foarte mult, Leo nu poate sta în picioare, aşa că are nevoie de un cărucior cu rotile. Apropiaţii lui susţin că marele artist este optimist şi că speră să revină cât mai curând pe scenă, marea lui dragoste. Leo Iorga a fost operat prima data in 2011, in acel an, artistul a fost supus unei interventii de inlaturare a unei tumori la plamani. Leo Iorga a avut metastaze la nivelul capului, la glandele suprarenale și la plămâni. Toate au fost inlaturate prin interventii chirurgicale.

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Feb. 2019, 10:32 News 3
Pe aceeași temă