O pisica inghetata a fost salvata in ultimul moment de catre stapana! E miraculos modul in care si-a revenit in doar cateva zile!

Publicat: 17 feb. 2019, 18:21 Autor: madalina m. Viral

Temperaturile extreme au facut victime si in randul animalelor de companie.

Pisica inghetata salvata in ultimul moment! Felina era acoperita in totalitate de un strat gros de zapada. Din cauza vortexului polar, temperaturile foarte scazute s-au resimtit pe deplin, iar in ultima perioada in SUA a fost declarata stare de urgenta.

Pe data de 31 ianuarie, din acest an, in orasul Kalispell, din apropiere de Parcul National Glacier, pisica inghetata aproape si-a gasit sfarsitul. Vietatea neajutorata era plina de zapada si nu se mai putea salva, cu atat mai putin sa isi gaseasca adapost.

Fluffy, un motan obisnuit cu temperaturile inghetate si cu zapada, s-a aventurat prea mult in stratul gros de zapada. Stapanii felinei s-au speriat cand l-au gasit acoperit de bucati mari de zapada, aproape cat niste bulgari. Animalul statea neajutorat in apropierea casei si ar fi murit dupa alte cateva ore in ger.

O pisica inghetata a fost salvata in ultimul moment de catre stapana

Din fericire, insa, a fost recuperat la timp de stapana socata. Femeia a marturisit ca s-a dus direct la veterinar dupa ce l-a curatat pe Fluffy. Motanul ei arata in ultimul hal si medicul i-a confirmat ca felina a fost inghetata. Temperatura corpului era mai mica decat cea pe care termometrele clinicii le puteau citi.

„Am inceput imediat sa incalzim pisica. I-am facut baie in apa calda, am avut niste cazi de incalzire si prosoape fierbinti. In decurs de o ora deja a inceput sa maraie la noi”, a povestit Andrea Dutter, directorul clinicii de animale din orasul Kalispell.

Fluffy este o pisica ce obisnuieste sa se aventureze in afara casei si care isi cunoaste bine imprejurimile, dar medicul veterinar a descoperit ca suferise o rana ce a impiedicat-o sa se intoarca acasa. Initial s-a crezut ca doar din cauza inghetului nu a putut sa se mai miste. Desi ranita, felina si-a revenit miraculos, in exact o saptamana si momentan nu pare prea dornica sa mai stea prin ger, spune stapana.

(sursa: sciencealert.com)

Publicat: 17 feb. 2019, 18:21 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă