Capitala, sub imperiul gerului! Meteorogii au emis prognoză specială pentru București!

Publicat: 11 mart. 2021, 13:19 Autor: Elena Arhiva
Capitala, sub imperiul gerului! Meteorogii au emis prognoză specială pentru București!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă în intervalul 11 martie, ora 11:00 – 12 martie, ora 18:00.

În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece, valorile pentru temperatura maximă se vor situa în jurul a 4 grade, iar vineri dimineață, cea minimă va fi de -8…-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Cerul va fi variabil, mai mult noros în a doua parte a nopții de joi spre vineri (11/12 martie) și în dimineața de vineri (12 martie), când vor fi condiții de ceață.

Citește și: Iarna revine în România! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Cod galben de ninsoare în alte județe

Interval de valabilitate: 12 martie, ora 02:00 – 12 martie, ora 18:00
Fenomene vizate: ninsori în general moderate cantitativ, viscol la munte;
Zone afectate: Maramureș, Munții Apuseni și Carpații Orientali;

      În Maramureș, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali va ninge în general moderat cantitativ. Local se va depune strat de zăpadă mai consistent. La altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări, temporar cu rafale de peste 80…90 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Publicat: 11 mart. 2021, 13:19 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă