La un pas de moarte dupa ce a folosit un produs intim, cumparat de milioane de femei. Ce a patit tanara de 33 de ani

Publicat: 30 Nov. 2018, 18:09 Life

Kristina Makris are 33 de ani si este make-up artist. Povestea ei este socanta si impresionanta, una pe care orice femeie trebuie sa o citeasca.

La un pas de moarte dupa ce a folosit un produs intim

La un pas de moarte dupa ce a folosit un produs intimIntr-un final, tanara a aflat ca sufera de soc toxic din cauza unui tampon organic. A stat 2 luni internata in spital, luand antibiotice. Apoi a mai stat 3 luni acasa pentru a isi reface puterile.

La un pas de moarte dupa ce a folosit un produs intimMUA Kristina Makris sustine ca, cel mai probabil a facut socul toxic din cauza schimbarii tampoanelor. Aceasta folosea unele normale, nu organice. Prin urmare, corpul ei nu era obisnuit cu cele noi. Fata a luat 4 feluri de antibiotice pentru a isi salva viata.

Tanara a facut soc toxic de la tampoane organice

La un pas de moarte dupa ce a folosit un produs intim„Simteam cum imi cedeaza tot corpul. A fost oribil, ca intr-un cosmar”, a marturisit aceasta pentru sursa sus mentionata. Tanara sustine ca s-a simtit rau la 2 saptamani dupa ce a folosit tampoanele organice. Primul simptom a fost greata, apoi o galma in zona intima.

Din fericire, a ajuns la timp la spital si medicii i-au salvat viata. Aceasta a revenit la firma de tampoane pe care o folosea inainte de acest incident neplacut.

« Pagina anterioară

Publicat: 30 Nov. 2018, 18:09 Life
Pe aceeași temă