Gerard Butler, internat in Republica Dominicana. Actorul sufera de o afectiune grava

Publicat: 30 nov. 2018, 16:02 Autor: D. C. Vedete

Actorul de film şi producător britanic este internat intr-un centru medical din Santo Domingo.

Gerard Butler, internat in Republica Dominicana. Vedeta sufera de o diverticulită fără complicaţii, a confirmat miercuri pentru EFE o sursă medicală care nu a dorit să fie identificată, scrie Agerpres. Actorul de 49 de ani a fost internat pe 26 noiembrie.

Gerard Butler acuza dureri abdominale de mai bine de 72 de ore. Medicii au decis sa il interneze pentru a il supune la analize si teeste. Medicii i-au facut, initial, un RMN deoarece il suspectau de apendicita. Dar diagnosticul corect a venit ulterior. Gerard Butler sufera de diverticulita.

Din fericire, starea sa nu il va tine in spital mult timp. Conform sursei citate, actorul va iesi din spital peste cateva zile.

Gerard Butler, internat – sufera de diverticulita

Gerard Butler, internat in Republica Dominicana. Actorul sufera de o afectiune gravaEste o afectiune extrem de dureroasa. Se dezvolta cand diverticulul (asemănător cu o pungă), care se formează în peretele colonului, se inflamează sau se infectează. De multe ori poate fi tratata prin schimbari alimentare sau prin antibiotic, daca apare si infectia.

In prezent, Gerard Butler se afla in afara oricarui pericol. Este ingrijit de medicul Fernando Contreras. Actorul din 300 se afal in Haiti cu mai multe acte de caritate pentru localnici.

Gerard Butler, acte de caritate in Haiti

Gerard Butler, internat in Republica Dominicana. Actorul sufera de o afectiune grava„Mă bucur să mă aflu în Haiti alături de @MarysMeals vizitând şcoli pentru a vedea activitatea minunată pe care o desfăşoară (…) @MarysMeals asigură o masă pentru toţi copiii la centrul lor de învăţâmânt. Este o idee simplă care funcţionează bine”, spune actorul într-unul din tweet-urile sale.

Publicat: 30 nov. 2018, 16:02 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă