Eric Choupo-Moting, de la PSG, a fost jefuit. Hotii au furat o avere din casa fotbalistului

Publicat: 30 Nov. 2018, 14:26 Vedete

Vesti proaste pentru vedeta care joaca la PSG. Fotbalistul a fost calcat de hoti.

Eric Choupo-Moting, de la PSG, a fost jefuit. Infractiunea a avut loc in timpul meciului PSG – Liverpool (2-1). Hotii au fugit cu suma de 600.000 de euro in timp ce fotbalistul se afla pe teren. Bunurile au fost sustrase din apartamentul de la etajul 4 al unei clădiri din zona de Vest a Parisului.

Hotii au furat bijuterii in valoare de 400.000 de euro si alte bunuri. Acestea sunt estimate la aproximativ 200.000 de euro. Hotii au intrat pe geam, cu ajutorul unei rangi. Dupa ce au pradat locuinta, au iesit folosind cheile de la casa.

Eric Choupo-Moting, de la PSG, a fost jefuit

Eric Choupo-Moting nu este singurul fotbalist pradat de hoti. In octombrie, doi talhari i-au pus pistolul la cap lui Milik. Acesta a fost jefuit dupa meciul Napoli – Liverpool, 1-0 pentru italieni. Hotii i-au luat ceasul de mii de euro, un Rolex.

Casa lui Jordi Alba a fost spartă de hoţi în timpul meciului Inter – Barcelona 1-1, la Milano. Hoţii au intrat şi au „prăduit” un etaj. Familia fotbalistului se afla în imobil în tot acest timp, informeaza getfootballnewsfrance.com.

Publicat: 30 Nov. 2018, 14:26 Vedete
Pe aceeași temă