Karina a fost violata apoi inecata in cada. Trupul fetei n-a rezistat si a murit la scurt timp VIDEO

Publicat: 04 Feb. 2019, 13:20 Life

Tanara a fost violata si ucisa de un barbat care pretindea ca este un viitor chirias ce voia sa-i inchirieze apartamentul.

Trupul gol al Karinei Shankina, in varsta de 20 de ani, a fost gasita in baia apartamentului ei din orasul Orenburg, Rusia. Un barbat de 31 de ani, casatorit si tatal a doi copii, a fost retinut ca suspect pentru viol si omor dupa ce mama ei a raportat disparitia fetei.

Politia sustine ca barbatul si-a exprimat interesul sa inchirieze apartamentul cu putin timp inainte ca oroarea sa se petreaca, sustinand ca va fi un „cuib al dragostei” pentru aventura pe care o avea cu o femeie al carui nume nu a fost facut cunoscut.

Dar cand Karina i-a aratat apartamentul, acesta sustinand ca vrea sa-l inchirieze, „a violat-o apoi a ucis-o, pentru ca ii era frica ca se va duce la politie si va raporta abuzul sexual”, conform Mirror.

Potrivit politiei, tanara a murit din cauza ca a fost inecata. Barbatul, care si-a acoperit fata in momentul in care politistii l-au dus la interogatoriu, a negat toate acuzatiile.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Feb. 2019, 13:20 Life
Pe aceeași temă