Isi bea propria urina pentru sanatate! Ce boli i-a vindecat acestei femei care practica yoga

Publicat: 20 Jun. 2019, 12:43 Life

O femeie sustine ca are o piele incredibila si aproape perfecta datorita terapiei cu urina. Aceasta e femeie de afaceri si preda yoga.

Kayleigh Oakley, in varsta de 33 de ani, isi bea propria urina pentru sanatate. Femeia are acelasi ritual, in fiecare dimineata. Se trezeste, urineaza, bea din pahar si apoi se spala cu ea pe fata. Dupa ce isi termina aceasta terapie cu urina, isi face un dus.

Pe langa faptul ca urina i-a curatat problemele cu tenul, femeia sustine ca a scapat si de anumite afectiuni. Kayleigh Oakley sustine ca a avut un sistem imunitar scazut, ani la rand, citeaza thesun.co.uk. A fost diagnisticata cu boala autoimuna Hashimoto, inca de la varsta de 15 ani.

Isi bea propria urina pentru sanatate

La doi ani dupa, a fost diagnosticata cu oboseala cronica si fibromialgie. Boala din urma cauzeaza dureri in tot corpul si iti este greu sa faci lucruri normale, de zi cu zi. „Eram bolnava aproape tot timpul si mi se parea foarte greu sa merg la munca”, sustine femeia.

In urma cu 2 ani, femeia a descoperit terapia cu urina. A inceput sa citeasca despre vindecarea holistica si alte metode care nu implica medicamente farmaceutice. Asa s-a convins sa incerce terapia cu urina. In fiecare dimineata o face intr-un pahar, aruncand primul si ultimul jet la WC.

Ce boli i-a vindecat terapia cu urina

Femeia sustine ca primul si ultimul jet contin toxine si sedimente. Le arunca si consuma doar partea din mijloc, ca sa spunem asa. Ea sustine ca acest lichid contine multi hormoni si nutrienti. „Nu are gust rau. E sarat si poti simti anumite minerale. Eu sunt vegana deci gustul nu e puternic”, a marturisit profesoara de yoga.

Uluitor! Urina vindeca acneea si te ajuta sa slabesti

Femeia sustine ca a renuntat la pastile care au efecte secundare neplacute. Aceasta bea acum doar urina, care nu are efecte secundare, si se simte bine. In plus, a scapat de toate bolile si se poate bucura de viata acum.

Remediul natural care vindeca infectiile urinare. Ingredientul principal care te scapa de bacterii

„Multe produse cosmetice pentru piele, scumpe, contin uree, care se regaseste in urina. Asa ca, practic, fac economie”, a mai adaugat ea. Femeia are din ce in ce mai multa energie. A inceput sa se trezeasca zilnic la 5 dimineata, fara alarma, si face o gramada de lucruri pe care inainte nu putea sa le faca.

Boala pe care femeile o fac dupa ce intretin relatii intime si de care nu isi dau seama! Asa pot fi recunoscute semnalele de alarma

Publicat: 20 Jun. 2019, 12:43 Life
Pe aceeași temă