Ioana Filimon, aparitie super-sexy in platou la Maruta! A venit fara sutien si sotul Andrei nu s-a putut abtine! VIDEO

Publicat: 05 iun. 2019, 15:18 Autor: D. C. Vedete

Cea mai sexy concurenta din FERMA i-a facut o surpriza pe cinste lui Maruta atunci cand a venit la el fara sutien.

Ioana Filimon, aparitie super-sexy in platou la Maruta! Fosta concurenta de la Ferma 2019 a fost invitata in emisiune la Catalin Maruta pentru a anunta faptul ca se retrage din cariera de modelling, dar nu inainte de un ultim concurs.

Asa cum o cunoaste toata lumea, Ioana a venit extrem de dezionvolta si, pe sub o bluza de matase, nu si-a pus deloc sutien, iar treba asta era mai mult decat evidenta. Ioana a intrat in platou la Catalin Maruta cu pieptul inainte si Maruta, mereu pe faza, si-a dat imediat seama ca e rost de un mic flirt care va face deliciul telespectatorilor.

Ioana Filimon, aparitie super-sexy in platou la Maruta

Scurtul dialog dintre ei nu a fost unul foarte explicit, dar a inteles toata lumea la ce se refera sotul Andrei atunci cand l-a rugat pe „asistentul” sau, Ciuca, sa opreasca aerul conditionat in platou. Ioana deborda de senzualitate si nu s-a simtit deloc jenata de faptul ca i se vad foarte bine sfarcurile prin bluza.

„Cred ca e afrodisiac felul asta de mancare. O sa-ti dau si tie sa gusti. Ciuca, vorbeste sa se opreasca aerul conditionat in platou. Lasa ca si in FERMA a fost la frig…” au fost replicile cu care Maruta a intampinat-o pe Ioana Filimon in emisiune.

„E putin racoare aici, ce sa zic, dar e bine!” a fost tot ce a putut sa mai spuna ea dupa ce s-a fastacit cand si-a dat seama la ce se refera Maruta.

Ioana venise de fapt in direct sa-si promoveze noua participare la un concurs de Miss si sa-i roage pe oameni sa o voteze nu neaparat sa-si arate sanii: „Vreau sa-mi inchei cariera de model cu un concurs de miss, in Beirut, la caldura. M-am ingrasat 8 kilograme in ferma dar am reusit sa dau doar 6 kilograme jos. Nu stiu sigur daca o sa fie proba costumului de baie. Am mai fost in Beirut si anul trecut si fiind o tara musulmana e totul mai pe decenta, dar din punctul meu de vedere e perfect pentru ca inca nu am slabit cat vreau eu.”

Publicat: 05 iun. 2019, 15:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă