Topul celor mai lungi și sexy picioare din showbiz! Cine sunt ”gazelele” care au tăiat toată suflarea masculină de pe plajă

Publicat: 07 Feb. 2021, 20:29 Vedete

Cele mai răvășitoare vedete din showbiz și-au făcut loc într-un excepțional TOP 50, bazat pe un detaliu pe care nimeni nu îl poate contesta: toate au picioare lungi, frumoase și extrem de sexy!  

Cel mai potrivit loc pentru a studia formele celor mai frumoase femei din showbiz este, fără doar și poate, la mare! Acolo, chiar și cele mai cuminți dintre ele, odată ajunse pe plajă se ”descătușează” de inhibiții și se relaxează sub soare în poziții super-provocatoare!

Bianca Drăgușanu, de exemplu, are mereu apariții de infarct, însă cele de plajă sunt cireașa de pe tort. În acest top am inclus două momente memorabile cu ea, sau mai bine zis cu picioarele ei lungi și fără cusur. Multe priviri au rămas țintuite pe ea, și nu doar ale bărbaților!

O altă vedetă la care nu te saturi să te uiți, și care și-a câștigat un loc binemeritat în acest top, este Mădălina Ghenea și picioarele ei extrem de lungi, tonifiate, pregătite să cucerească orice teritoriu.

Mădălina Ghenea la plajă

Ei bine, să știți că nu arată perfect doar în pozele de pe Instagram, ci și atunci când efectiv nu face niciun efort să iasă în evidență. Iar asta se vede cel mai bine în pozele din galeria foto, cu ea în timp ce face plajă în poziții care au fascinat toată suflarea de pe plajă.

 

 

 

Publicat: 07 Feb. 2021, 20:29 Vedete
Pe aceeași temă