Miss România, amintiri de coșmar din perioada copilăriei: ”Mă simțeam rățușca cea urâtă din cauza poreclelor”

Publicat: 10 sept. 2021, 20:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fotomodel de succes și una dintre cele mai frumoase femei din România, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018, Ioana Filimon a povestit că în copilărie, din cauza aspectului fizic, poreclele primite din partea copiilor o copleșeau și îi știrbeau încrederea în sine.

Miss România, amintiri de coșmar din perioada copilăriei

În copilărie mă simțeam rățușca cea urâtă din cauza poreclelor pe care mi le dădeau copiii, pentru că aveam buze mai proeminente. La 16 ani am realizat că sunt frumoasă, atunci când am participat la primul concurs de Miss. Nu am avut un loc pe podium, dar am primit titlul de Miss Fotogenie și m-au felicitat fotografii, mi-au spus că dau bine pe cameră. Atunci am simțit că m-am transformat”, a povestit Ioana Filimon.

Primii pași spre o carieră în modelling i-au fost ghidați chiar de mama sa, care a susținut-o necondiționat, rămânând  până în prezent fidelă acestei pasiuni.

Mama mea m-a îndrumat către cursuri de modelling, pentru că mergeam cu vârfurile picioarelor în interior. Dorea să îmi corecteze postura și mersul. M-a trimis și la dansuri, dar modellingul mi-a plăcut. Aveam 13 ani. De mică visam să fiu Miss, să port coroana pe care o vedeam la televizor purtată de fetele care câștigau concursurile. De asta mi-am și ales Facultatea de Protecția Mediului, pentru că o fată care a câștigat un concurs a spus că își dorește să salveze planeta. Am spus că voi urma studiile în acest sens ca să câștig și eu un concurs de Miss, ceea ce s-a întâmplat. Și mi-a plăcut mult domeniul când l-am aprofundat”, adaugă aceasta.

Parcursul stilistic și evoluția Ioanei Filimon o veți putea urmări în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22.30, și în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, la Kanal D!

 

Publicat: 10 sept. 2021, 20:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×