Borcea e istorie! Alina Vidican este pe val si se distreaza mai mult ca niciodata

Publicat: 05 iun. 2019, 13:56 Autor: Simona News 3

Fosta sotie a lui Cristi Borcea este plecata la mii de kilometri de Romania si o duce mai bine ca niciodata.

Borcea e istorie! Alina Vidican este pe val. Chiar daca o lunga perioada de timp i-a fost foarte greu sa-si revina dupa divortul de Cristi Borcea, se pare ca ce-a fost mai greu a trecut.

In plus, aceasta nu pare ‘deranjata’ de problemele cu justitia pe care Borcea le are in prezent si isi traieste viata la maxim, distrandu-se mai mult ca niciodata.

Borcea e istorie! Alina Vidican este pe val

Alina Vidican l-a uitat pe Cristi Borcea

Alina Vidican este singura, dar in cautarea iubirii, iar pana se va intampla asta isi vede de afacerea sa din Miami dar si de restaurantul romanesc pe care il deschisese fostul ei sot.

Calatoreste tot mai mult si este mereu cu zambetul pe buze, avand tot ce si-ar putea dori si o stare de spirit buna, cum nu a mai avut-o de multi ani.

„Alina este, în sfârșit, bine. A trecut de perioada dificilă, se poate concentra asupra vieții ei și se bucură de fiecare moment. Este foarte atentă cu copii, dar nu se mai neglijează, a trecut de perioada în care nu o mai bucura nimic.

Acum se plimbă, se distrează, stă cu amicii ei și își trăiește tinerețea așa cum trebuie” a spus un apropiat de-al Alinei, potrivit WOWbiz.ro.

Alina adora sa se ocupe de restaurant si chiar a schimbat complet meniul, cu preparate inedite romanesti, adaugand preparate unguresti, picante precum gulasul (16,95 dolari), la care se adauga o selectie de tot felul de bauturi de prin Transilvania precum tuica sau palinca, dar si vinuri scumpe, romanesti.

Publicat: 05 iun. 2019, 13:56 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă