Inna nu și-a mai văzut mama de două luni! De ce a luat artista această decizie radicală

Publicat: 09 Aug. 2020, 09:21 Vedete

Inna nu a reușit să își mai vadă mama timp de două luni. Artista le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat în tot acest timp cu femeia care i-a dat viață, dar și ce a făcut-o să ia această decizie radicală.

Este cunoscut faptul că Inna și mama sa au o relație specială. Femeia își însoțește fiica aproape peste tot, atât la concertele din țară, dar și în cele de peste hotare.

Recent artista le-a mărturist admiratorilor săi faptul că este supărată din cauza faptului că nu a mai putut să își vadă mama. Au trecut mai bine de două luni de când Inna nu a mai văzut-o.

Din spusele vedetei se pare că viața sa s-a schimbat radical din cauza pandemiei de coronavirus. Din cauza virusului, a fost nevoită să stea departe de familie pentru o perioadă bună de timp. Deși ar fi putut să-și viziteze mama în momentul în care a avut un concert în Chișinău, a ales să nu o facă, de teamă.

“Am avut un concert la Chişinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă şi cu mama şi cu bunica mea, care e mai în vârstă, şi nu am mai vrut să merg la ele. Am participat la un concert de vreo 3.000 de oameni şi mi-a fost teamă. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorităţi”, a declarat Inna.

Tatăl vedetei, condamnat pentru moartea unui om

Chiar dacă pe scenă radiază de fericire, Inna a trecut prin mari probleme pe plan personal. Tatăl ei a fost condamnat la închisoare pentru că a ucis un om într-un accident.

Aflat la volanul Daciei 1310, pe șoseaua Constanța – Mangalia, tatăl artistei a lovit, la ieşirea din comuna 23 August, un bărbat care mergea cu mopedul. În urma coliziunii violente, mopedul a luat foc, şoferul maşinii a murit la spital, iar Giorgic Apostoleanu a fost judecat pentru ucidere din culpă.

Polițiștii au stabilit că Apostoleanu nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul aflat în față.

„Acest incident nefericit a avut loc acum doi ani. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate. Atât eu, cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv. Cazul se desfăşoară în normalitate, conform legilor din România“, a fost declaraţia Innei pentru Adevărul.

Publicat: 09 Aug. 2020, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă