Cum a reușit Deliric să o cucerească pe Inna. Frumoasa artistă a dat tot din casă: ”Spontaneitatea, inteligența, pasiunea m-au atras la el…”

Publicat: 14 Dec. 2020, 11:30 Vedete

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Recent, frumoasa artistă și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a făcut mărturisiri despre relația sa. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și asta se vede din pozele pe care le publică pe rețelele de socializare.

Inna a vorbit despre relația pe care o are cu Deliric și povestește care sunt lucrurile care au atras-o la celebrul rapper.

”Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția. Spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny, m-au atras la el. Sunt destul de relaxată cu lucrurile de acest gen, eu nu sunt atât de organizată, deci nu pot cere nimănui să fie altfel”, a spus Inna în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Inna și Deliric se pregătesc de un bebe

Frumoasa brunetă a mai dezvăluit faptul că în viitor își dorește să devină mamică. Deocamdată artista nu vrea să grăbească lucrurile își dorește ca totul să vină de la sine.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a declarat simpatica Inna.

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 14 Dec. 2020, 11:30 Vedete
Pe aceeași temă