VIDEO. Cum arăta Inna înainte să devină celebră! Câte operații estetice și-ar fi făcut

Publicat: 04 Jan. 2021, 13:06 Vedete

Inna este una dintre cele mai bine cotate artiste din România. Cântăreața, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, a reușit să se claseze pe locul întai în topul Billboard Hot Dance Airplay. Născută în Mangalia, Inna a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin melodiile sale și prin felul ei natural.

Multe persoane, însă, se întreabă dacă Inna are operații estetice. Ajunsă la vârsta de 34 de ani, cântăreața nu se ”laudă” cu intervențiile estetice, deoarece artista nu are niciuna! Chiar dacă nu a trecut pragul medicului estetician, artista nu este împotriva acestor proceduri.

”Nu am nicio operaţie estetică. Nu sunt împotriva lor câtă vreme te fac să te simţi mai bine şi sunt făcute cu măsură. Deocamdată, nu am considerat că este necesar să fac vreo intervenţie şi nici nu am ceva în plan în perioada următoare”, a declarat Inna pentru Libertatea.

Inna cântă de mică

Inna a început să ia lecții de canto de la vârsta de 8 ani. A urmat cursurile universității Ovidius în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice. A participat la audițiile pentru formația A.S.I.A, însă nu a fost aleasă. La finalul anului 2007, atunci când ea lucra pentru o firmă de imobiliare, i-a întâlnit pe membrii proiectului Play & Win – Radu Bolfea, Sebastian Barac si Marcel Botezan.

Numele de scenă l-a căpătat, de fapt, de la bunicul ei, care o alinta Inna. Conform Capital.ro, tarifele nu sunt deloc mici: pentru o nuntă, Inna ar cere 20.000 de euro, iar pentru un eveniment privat de o oră, tariful este între 15.000 și 20.000 de euro.

Recent, Inna a ajuns la spital, după ce a căzut. Chiar pe rețelele de socializare a pus o postare în care le arată internauților că are mâna bandajată. După întrebările internauților, Inna a lămurit cum a căpătat bandajul la mână: a căzut de pe trotineta electrică.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2, 3, instagram Inna,

Publicat: 04 Jan. 2021, 13:06 Vedete
Pe aceeași temă