Ce nu știai despre viața privată a Innei! De la cine a moștenit talentul de a cânta și care este numele real din buletin

Publicat: 08 Dec. 2020, 08:48 Vedete

Inna este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din țară. Bruneta are apariții de excepție pe scenă, la concerte, dar nu mulți știu prea multe detalii legate de viața personală a sa.

Inna are talent, iar de fiecare dată când urcă pe scenă, reușește să îi uimească pe cei din jur cu vocea sa, dar și cu energia pe care o are de fiecare dată. Inna, pe numele său real, Elena Alexandra Apostoleanu, a terminat Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Pe de altă parte, nu toată lumea cunoaște date despre familia artistei. Ea provine dintr-o familie simplă, modestă. Nu are studii în muzică, însă pasiunea pentru aceasta a fost moștenită de la mama sa și bunici, arată Cancan.

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv. În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

 

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 08 Dec. 2020, 08:48 Vedete
Pe aceeași temă