Inna și-a făcut cadou o super-decapotabilă roșie! Prima oprire: o vizită fulger pentru care s-a îmbrăcat periculos de sexy

Publicat: 08 Oct. 2020, 20:26 Vedete

Uuuuuu, dar ce apariție de senzație! Inna pare că și-a dat un refresh total, iar la scurt timp după ce am aflat că și-a schimbat iubitul, a venit și rândul mașinii! Artista și-a făcut cadou o super-decapotabilă roșie, mai exact un BMW Z3 extrem de cochet, pe care l-a pus deja treabă. 

Zilele trecute, artista a fost surpinsă de paparazzi CIAO.RO, pe străzile Capitalei. Bruneta a uimit din nou cu bolidul nou pe care-l are în dotare. Nu ne putem decide cine-i mai sexy. Mașina sau Inna?

Pasionată de mașini, lucru știu deja, Inna nu face rabat atunci când vine vorba despre automobilul pe care-l conduce. De data aceasta, mizează pe puterea și personalitatea unui BMW Z3 roșu ca focul. Dacă până mai ieri, plimba mândră un Land Rover Discovery Sport, acum bruneta a trecut la altă ligă. Artista era cu ceva treabă în oraș, posibil mergea la cineva în vizită, dacă ar fi să ne luăm după buchetul de flori pe care-l purta elegant în mână.

Altfel, Inna încearcă să-și vadă de viața ei în condițiile actuale ale pandamiei. Nu-i este neapărat comod, ea fiind obișnuită cu o viață agitată, cu tot soiul de evenimente antamate în diferite colțuri ale lumii. Acum nu are de ales… Stă mai mult la București, are grijă să respecte pe cât posibil sfaturile venite din partea autorităților și le protejează cât poate pe cele mai importante femei din viața ei.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, artista vorbea fix despre acest subiect. „Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă. Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni. E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, a mărturisit artista.

Care este dieta Innei?

Și, pentru că tot vorbeam despre cât este de sexy artista, n-ar strica să discutăm și despre felul în care se întreține. Până la urmă nu este puțin lucru să nu te fi îngrășat nici măcar un gram în timpul acestei pandemii care a pus multe femei în dificultate din punctul de vedere a siluetei.

„Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puţin, fac mișcare de fiecare dată când am ocazia, dansez mult, înot. Mănânc legume, fructe, salate mai ales, din cand în când și dulciuri, mai puţin prăjeli. Încerc să nu exagerez niciodată, nu din cauza kilogramelor în plus, cât mai ales pentru o dietă echilibrată și un tonus bun”, declara Inna pentru „Ce se întâmplă, doctore?”.

Inna a povestit că are totuși și câteva slăbiciuni culinare. „Îmi plac prăjiturile și, din când în când, atunci când mi-e poftă, nu pot să rezist tentației de a le mânca. Dar știu că nu am probleme și că nu se vor depune. Din acest punct de vedere, pot spune că sunt norocoasă. Nu sunt nevoită să fac nici un fel de sacrificiu, din contră, de multe ori, îmi este greu să îmi găsesc haine potrivite măsurilor mele”, spune Inna.

Publicat: 08 Oct. 2020, 20:26 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă