Inna își dorește să devină mamică! Ce spune artista despre o posibilă sarcină

Publicat: 03 Dec. 2020, 10:16 Vedete

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai apreciate și noi cupluri din showbiz. Relația lor a venit pe neașteptate, iar momentul în care cei doi și-au făcut publică povestea de dragoste a venit ca o bombă pentru toată lumea. Acum cei doi se pregătesc să devină părinți.

În urmă cu trei luni, artista a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste minunată, dar totodată a încercat să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Inna a declarat că ceea ce a atras-o la cântăreț au fost inteligența, spontaneitatea și faptul că o face să zâmbească mereu.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna pentru VIVA.ro.

Cu toate că amândoi sunt prinși în diverse proiecte, își găsesc timp pentru a se bucura unul de celălalt: „Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a mai spus artista pentru VIVA.ro.

Inna și Deliric se pregătesc de un bebe

Frumoasa brunetă a mai dezvăluit faptul că în viitor își dorește să devină mamică. Deocamdată artista nu vrea să grăbească lucrurile își dorește ca totul să vină de la sine.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a declarat simpatica Inna.

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 03 Dec. 2020, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă