Cine este bărbatul care a reușit să îi fure inima Innei. Și el este tot un artist celebru

Publicat: 18 Aug. 2020, 15:35 Vedete

Deși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, Inna a știut întotdeauna cum să își păstreze viața intimă cât mai departe de ochii curioșilor. Cântăreața a fost mereu discretă cu relațiile ei, însă acum a făcut câteva gesturi care arată faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un artist la fel de cunoscut.

Vedeta a fost întotdeauna extrem de discretă când a venit vorba despre viața ei amoroasă. Inna a surprins de data aceasta cu relația pe care ar avea-o cu Deliric.

Semnele care arată faptul că Inna este într-o nouă relație

Frumoasa brunetă a publicat recent pe Instagram o fotografie în costum de baie, extrem de sexy, unde l-a etichetat pe Deliric. Laura Giurcanu a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi printr-un comentariu: couple goals” , iar de aici internetul a explodat.

Mai mult decât atât, recent de ziua artistului, vedeta a publicat pe pagina sa personală pe Instagram o fotografie cu acesta, însoțită de mesajul:  ”La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”.

Dar asta nu e tot… Inna și Deliric au postat pe Instastory imagini din aeroport, ceea ce întărește și mai tare speculațiile fanilor cu privire la relația pe care cei doi ar avea-o. Mai mult, cei doi ar fi fost deja și în prima lor vacanță.

Ce nu știe probabil multă lume este că Deliric a avut înainte o relație cu influencerița Sînziana Negru, despre care nimeni nu știe cum s-a terminat… sau dacă a intervenit altcineva între ei.

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

Publicat: 18 Aug. 2020, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă