Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră? Nimeni nu se aștepta la acest domeniu

Publicat: 03 Aug. 2020, 15:07 Vedete

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

Inna, la un pas de moarte

Inna s-a confesat fanilor săi și le-a povestit acestora cum a fost la un pas de moarte. Se pare că totul s-a întâmplat în momentul în care vedeta se afla lângă o piscină, iar prietenii ei au împins-o în apă. Artista, care la acel moment  nu știa să înoate, s-a speriat foarte tare, crezând că se află la un pas de moarte. Totuși, odată ce a ajuns la fundul apei, Inna a realizat că nu e atât de greu să înoate, și a ieșit la suprafață. Iar în momentele ce au urmat, Inna a continuat să se bucure de această experiență.

”La 4 ani se întâmpla asta. M-au împins în apă și a trebuit să învăț să înot! Am început să înot pe la fundul apei, nu știu ce ce mi s-a părut mai ușor mai ușor, mai ieșeam din când în când să iau aer”, a spus Inna.

Ce a făcut Inna pe timpul pandemiei

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă. Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, a mărturisit artista.

Publicat: 03 Aug. 2020, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă