Ar putea fi bomba momentului în showbiz! Inna se chinuie să camufleze o burtică suspectă! Și-a scos prietenele în oraș la o întâlnire de taină

Publicat: 23 Jun. 2020, 20:48 Vedete

Inna și-a programat o scurtă vacanță în România, iar primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns a fost să convoace o ”întâlnire de urgență” cu prietenele ei. Motivul ar putea fi chiar burtica artistei, una destul de proeminentă, pe care a încercat s-o ascundă pe sub un tricou oversize. 

Se pot număra pe degete zilele din an în care Inna pune pauză de la tot și vine în România, iar acum dacă a făcut-o, sigur are un motiv foarte bine întemeiat!

Paparazzi CIAO au surprins-o pe cea mai bine vândută artistă de la noi pe plaiurile bucureștene în timp ce „plimba” vântul pe la teresele proaspăt deschise. Spunem că „plimbă vântul” pentru că nici nu a plecat bine de la mașină, că a trebuit să se întoarcă să-și recupereze masca, acest bilet de intrare în spațiile „speriate” de COVID.

FIX acesta a fost momentul care ne-a oferit ocazia să presupunem că ar putea fi însărcinată! Pentru că pe sub tricoul ei oversize se contura o burtică suspectă.

Acum… sigur, poate să fie o pală de vânt care să ne joace feste sau poate era doar ușor balonată. Pe de altă parte, și dacă este însărcinată, noi îi urăm numai de bine! Să fie toată lumea sănătoasă și noi să surprindem super paparazzi și de la botez.

Altfel… posibil să te întrebi cine ar putea fi tatăl copilului pe care l-ar putea aștepta INNA dacă, într-adevăr, s-ar confirma că este însărcinată.

Cine este iubitul INNEI?

Deși este foarte discretă atunci când vine vorba de poveștile de iubire pe care le trăiește, totuși despre INNA s-a aflat că s-ar iubi cu fotograful ei oficial. Exact ca la Hollywood… În octombrie, anul trecut, cei doi au petrecut o vacanță de vis în Santorini. Pozele au fost cele care i-au dat de gol.
Revenind la iubit, pe acesta îl cheamă John Perez și este, așa cum am spus și mai devreme, fotograf profesionist.
Acum, dacă este să fie un bebe suntem convinși că micuțul va veni într-o familie care și-l dorește. Nu, nu! Să nu crezi că sunt vorbe în vânt. Chiar INNA povestea acum câteva luni că își dorește o familie, își dorește să aibă copii.

„Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara!”.

 

Publicat: 23 Jun. 2020, 20:48 Vedete
Pe aceeași temă