Inna a fost la un pas de moarte? Ce a pățit artista în urmă cu câțiva ani

Publicat: 16 Jul. 2020, 13:39 Vedete

Frumoasa artistă Inna a fost la un pas de moarte când ea avea doar 4 ani. A fost aruncată într-o piscină de prietenii ei.

Inna s-a confesat și a spus că se afla lângă o piscină, iar prietenii ei au împins-o în apă. Artista, crezând că nu știe să înoate atunci, s-a speriat foarte tare, crezând că se află la un pas de moarte. Totuși, odată ce a ajuns la fundul apei, Inna a realizat că nu e atât de greu să înoate, și a ieșit la suprafață. Iar în momentele ce au urmat, Inna a continuat să se bucure de această experiență.

”La 4 ani se întâmpla asta. M-au împins în apă și a trebuit să învăț să înot! Am început să înot pe la fundul apei, nu știu ce ce mi s-a părut mai ușor mai ușor, mai ieșeam din când în când să iau aer”, a spus Inna.

Innei nu i-a plăcut niciodată să meargă la grădiniță, iar motivul era că nu îi plăcea să doarmă alături de ceilalți copii, arată Spynews.

Ce a făcut Inna pe timpul pandemiei

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă. Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, a mărturisit artista.

Inna îşi doreşte un copil

„Îmi doresc și copii, îmi doresc tot ce își dorește orice om care are un job, care pleacă dimineața și ajunge seara acasă”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.

Publicat: 16 Jul. 2020, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă