Inna, cel mai fericit moment din viaţa sa: „Am fost cerută în căsătorie și am zis DA”

Publicat: 22 May. 2020, 12:39 Vedete

De-a lungul timpului Inna a încercat să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. Despre relaţiile cântăreţei nu se cunosc multe detalii, însă ultimele sale declaraţii au reuşit să îi şocheze pe fani.

După despărțirea de Lucian Gitita, care este în continuare managerul ei, frumoasa cântăreață a mai fost văzută la brațul celebrului fotograf spaniol John Perez, însă nu se cunosc amănunte despre relaţia celor doi.

Inna a făcut recent declaraţii surprinzătoare cu privire la viaţa sa amoroasă. Artista a povestit faptul că a fost logodită în trecut, dar nunta nu s-a mai finalizat.Celebra artistă nu a dezvăluit și numele fostului ei logodnic, cu care a avut o relație timp de șase ani.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe canalul de YouTube al lui Selly.

Inna îşi doreşte un copil

„Îmi doresc și copii, îmi doresc tot ce își dorește orice om care are un job, care pleacă dimineața și ajunge seara acasă”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.

Ce a făcut Inna pe timpul pandemiei

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă. Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, a mai mărturisit artista, potrivit libertatea.ro.

 

Publicat: 22 May. 2020, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă