Imaginile care au scandalizat internetul. Cum s-au fotografiat cele mai sexy influenceriţe în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 10 Apr. 2020, 15:25 Vedete

Mai multe modele au strârnit un val de controverse pe reţelele de socializare după ce s-au fotografiat în ipostaze indecente, folosind măştile de protecţie de care toată lumea are nevoie în această perioadă.

În timp ce angajații din domeniul sănătății depun toate eforturile să găsească orice echipament de protecție pentru a trata pacienții cu coronavirus, influencerele se pozează pe internet cu măşti pe post de sutiene şi bikini.

Tendința a apărut după ce Organizația Mondială a Sănătății a cerut oamenilor sănătoși să nu poarte măști pe față, deoarece există puține dovezi că i-ar ajuta și că ar fi mai bine să fie folosite de angajații din domeniul sănătății și de pacienții care au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ulterior, șefii OMS au revizuit recomandarea.

Un grup de influenceri au transformat măștile atât de necesare personalului medical din toată lumea și nu numai într-un accesoriu pentru selfie.

O influenceriţă din Rusia, Yulia Ushakova, a publicat o fotografie în care apare purtând două măşti pe post de sutien şi o mască chirurgicală de unică folosinţă cu şnur în rol de bikini.

Comentariile acide nu au încetat să apară.

„Yulia, aceasta este blasfemie! Mai bine le-ai dona aceste măşti bunicilor tale“, se arată într-un comentariu la postarea modelului.

„Oare tatăl tău este mândru de aceste fotografii?“, a comentat o altă persoană.

„Există o criză mondială cu privire la produsele de protecţie împotriva coronavirusului, iar asta este cea mai proastă glumă pe care o poţi face în aceste zile“, se arată într-un alt comentariu.

„Medicii şi asistentele medicale nu au suficiente măşti pentru a se proteja şi trata bolnavii de COVID-19, iar voi luaţi asta în derâdere. Să vă fie ruşine, nu aveţi niciun respect!“, a comentat un alt utilizator.

Modelul şi cântăreaţa Katja, din Cehia, a publicat la rândul său un selfie în care poartă o „vestimentaţie” asemănătoare, iar comentariile pe care internauţii le-au publicat în dreptul imaginii au fost la fel de dure.

Publicat: 10 Apr. 2020, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă