I-a explodat colonul dupa o farsa extrema! E infiorator ce i-au facut prietenii acestui tanar

Publicat: 23 May. 2019, 18:33 Life

Barbatul a trecut prin momente ingrozitoare, din cauza ca prietenii sai i-au pus la cale o farsa. A avut nevoie de interventia medicilor care, la randul lor, s-au aratat socati de caz.

Farsa a avut urmari tragice pentru cel care le-a devenit victima unor barbati din India. Lucrurile au degenerat atunci cand a fost folosit si un utilaj, in acest sens, cu aer comprimat. Cei care au pus la cale farsa extrema i-au inserat barbatului un furtun in partile dorsale.

La scurt timp, acesta a inceput sa urle de durere si a fost dus de urgenta la spital. Grupul sau de prieteni a avut un soc atunci cand cu totii au inteles ce se intampla. In realitate, in loc de o reactie amuzanta, celui in cauza i-a explodat colonul.

Barbatul caruia i-a explodat colonul din cauza unei farse!

I-a explodat colonul dupa o farsa extrema

Cazul medical al acestuia a fost publicat de specialisti si in jurnalele medicale din India. Cei care au documentat situatia au fost reprezentantii de la Colegiul Medical „Maulana Azad”, regasit in New Delhi.

Amicii barbatului de 30 de ani au folosit un compresor cu aer, din randul celor industriale, pentru a-i face o farsa acestuia. Prin furtunul pe care l-au folosit au pompat o cantitate insemnata de aer, iar ccolonul sau a explodat.

Pacientul al carui nume nu a fost dezvaluit a fost dus la spital de urgenta. A fost necesar ca medicii sa il opereze si i-au scos intestinul cu totul! Medicii au mentionat ca a avut o presiune atat de mare in interiorul sau, incat i-a explodat colonul.

Barbatului i-au fost afectate si alte organe, dupa acest accident cat se poate de grav. Astfel de compresoare se folosesc, de obicei, la umflarea cauciucurilor pentru masini. Nu este, din pacate, singurul astfel de caz medical socant. Un alt tanar de 24 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit rani foarte grave din cauza tot unui compresor industrial.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 23 May. 2019, 18:33 Life
Pe aceeași temă