I-a EXPLODAT gura, la spital. Ce avea femeia in ea. Medicii sunt socati de cazul acestei paciente VIDEO

Publicat: 18 mai 2019, 16:48 Autor: D. C. News 3

O femeie in varsta de 40 de ani din India a fost dusa de urgenta de catre politie la Spitalul Colegiului Medical Jawaharlal Nehru (orașul Aligarh, statul Uttar Pradesh).

I-a EXPLODAT gura, la spital, si medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Sheela Devi avea 40 de ani si a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit acid sulfuric, informeaza dailymail.co.uk.

Ajunsa acolo, medicii au bagat-o in sala de operatii de urgenta. Acestia au incercat sa elimine acidul sulfuric din stomacul femeii cu ajutorul unei tevi de aspiratie. Din pacate, interventia nu a fost lipsita de complicatii.

I-a EXPLODAT gura, la spital VIDEO


In urma unei reactii chimice a acidului sulfuric din stomacul ei, gura femeii a luat foc. Din pacate, pacienta nu a mai putut fi salvata. I-a explodat gura la propriu si ranile au fost foarte grave. Directorul spitalului crede ca acidul sulfuric a intrat in contact cu aerul din sala de operatii sau cu acidul gastric.

Aceasta ar fi singura explicatie pentru explozia gurii femeii. Tot directorul sustine ca nu a mai intalnit asa ceva. Acesta a marturisit ca este primul caz de acest gen din istoria medicala din India si, probabil, din toata lumea.

  • „Ar putea fi o posibilitate ca ea să fi consumat fosfat de aluminiu, care a eliberat gaz fosfină în plus față de oxidul de aluminiu și alte gaze”, a spus el, citat de dailymail.co.uk.
Publicat: 18 mai 2019, 16:48 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă