Povestea șocantă a lui Daniel Rotariu, tânărul de 33 de ani care a fost mutilat cu acid sulfuric de fosta iubită! Cum și-a refăcut viața după incidentul din 2016

Publicat: 20 Jan. 2021, 10:46 Arhiva

Este bucurie mare în viața unui tânăr român! După ce a trecut printr-o dramă de nedescris, a reușit să își găsească liniștea în viața sa. Cel care a fost orbit cu acid de fosta soție s-a căsătorit cu cea care a avut grijă de el cât timp a fost internat în spital.

Daniel Rotariu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost băgat în spital de către fosta sa iubită, după ce a aruncat acid sulfuric pe față în timp ce dormea. După ce a fost spitalizat, Daniel și-a găsit sufletul pereche chiar pe patul de spital. Românul s-a îndrăgostit de asistenta care i-a oferit îngrijiri medicale. Daniel Rotariu și fosta sa îngrijitoare Anna Catanga, 31 de ani, sunt acum soț și soție după ce s-au căsătorit în orașul natal al bărbatului, în Timișoara.

Cuplul, care locuiește în Nottingham, s-a cunoscut atunci când Anna a avut grijă de Daniel, la un centru de reabilitare, după ce fosta iubită l-a orbit cu acid sulfuric în timp ce dormea. Anna a renunțat la slujbă, iar perechea a început prima întâlnire. Au un fiu de zece luni, David – al cărui pașaport a sosit abia cu o zi înainte să plece în România, arată Dailymail.

Daniel Rotariu a fost mutilat cu acid sufluric de fosta iubită

Daniel a povestit pentru o publicație străină: ”După atacul cu acid, nu am crezut niciodată că acest lucru ar putea să mi se întâmple chiar mie, a fost minunat (n.r. faptul că s-a căsătorit cu cea care a avut grijă de el în spital). Au fost multe persoane care nu m-au mai văzut de când am fost stropit cu acid. A fost emoționant. Cred că unii au fost șocați de modul în care arăt. Rudele au început să plângă”.

”Eram fericită când mergeam spre altar, tot ce îmi doream era ca Daniel să mă poată vedea. Mi-a plăcut foarte mult rochia, coafura și make-up-ul. A fost totul foarte emoțional”, a spus ea.

În anul 2016, Daniel Rotariu a avut parte de drama vieții: iubita lui de atunci, Katie Leong, a turnat jumătate de acid sulfuric pe chipul bărbatului în timp ce dormea. Ea a testat lichidul pe carnea de cârnați pentru a verifica dacă ar dizolva carnea umană, s-a spus în instanță.

Sursă foto: capturi video Youtube 1

Publicat: 20 Jan. 2021, 10:46 Arhiva
Pe aceeași temă