Gemenii siamezi care impart un singur corp, dar au doua capete, traiesc asa de 18 ani. De ce refuza sa se opereze VIDEO

Publicat: 08 Apr. 2019, 13:31 Life

Medicii le-au dat cativa ani ca speranta de viata daca nu se opereaza, dar acum au 18 ani si se pare ca starea lor este una foarte buna, in conditiile date.

Gemenii siamezi de 18 ani care impart un singur corp, dar au doua capete! Shivanath si Shivram Sahu sunt doi frati din India care au devenit celebri in 2014, iar de atunci viata lor s-a schimbat radical pentru ca sunt faimosi aproape in intreaga lume.

Cei doi frati au 18 ani si, desi medicii le-au propus in trecut sa fie operati pentru a ii separa, ei au refuzat si acum duc o viata cat se poate de normala. Ei considera ca au fost alesi de Dumnezeu si ca ceea ce au ei nu este o boala, ci un dar la care nu vor sa renunte.

Desi nu pot face totul singuri si au nevoie de ingrijire din partea parintilor cei doi sunt fericiti si aleg sa faca bani din ciudatenia corpului lor. Ies deseori in public si se expun astfel incat lumea se minuneaza si le ofera bani pentru show-ul pe care ei il ofera.

„Noi am primit un dar de la Dumnezeu. Avem 2 picioare si 4 maini si un singur corp. Am devenit faimosi si acum lumea vine sa ne vada”, povesteau cei doi frati. Imaginile cu viata lor par rupte dintr-un film de groaza.

Se dau jos din pat si merg exact ca un paianjen dar par sa se descurce fara probleme chiar si cu treptele. Cand fac dus se spala unul pe celalalt pe cap si se ajuta reciproc sa se imbrace.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Apr. 2019, 13:31 Life
Pe aceeași temă