Functia la care Facebook vrea sa renunte. Toti utilizatorii sunt afectati

Publicat: 04 Sep. 2019, 10:56 News 2

Facebook ar putea renunţa la afişarea publică a numărului de ″like″⁣-uri (îmi place) colectate de conţinutul publicat pe reţeaua de socializare, au confirmat reprezentanţi ai companiei.

Noi schimbari in Facebook. În această ipoteză, utilizatorii ar putea reacţiona în continuare apăsând pe butonul emblematic atunci când le plac o fotografie, un text sau o înregistrare video, însă doar autorul conţinutului respectiv publicat pe reţeaua de socializare ar şti câte persoane au apreciat mesajul.

Noi schimbari in Facebook

″Intenţionăm să ascundem numărul de ‘like’-uri pe Facebook″⁣, a declarat marţi pentru AFP un purtător de cuvânt al gigantului reţelelor de socializare.

Noi schimbari in Facebook

Prin această schimbare majoră se doreşte să se atenueze presiunea socială asociată dobândirii aprobării de la semeni şi să se concentreze atenţia asupra conţinutului în sine, mai degrabă decât asupra popularităţii.

Facebook experimentează deja această posibilitate, în unele ţări, pe platforma sa Instagram. Utilizatorii pot şti întotdeauna câte ″like″⁣-uri au obţinut prin publicarea unei fotografii şi de câte ori au fost vizualizate înregistrările video, însă aceste cifre nu mai sunt publice.

Publicat: 04 Sep. 2019, 10:56 News 2
Pe aceeași temă