Doi indivizi au fost condamnați la Londra pentru ucidere din culpă în cazul Tudor Simionov

Publicat: 04 Sep. 2019, 08:26 Ciao.ro
Doi indivizi au fost condamnați la Londra pentru ucidere din culpă în cazul Tudor Simionov

Tudor Simionov a fost un canotor român omorât pe 1 ianuarie 2019 la Londra, în timp ce lucra ca agent de securitate la un club.

Doi indivizi au fost condamnați la Londra. Principalul suspect este în continuare căutat de autorități, existând informații că ar fi fugit în Maroc după atac.

Adam Khalil, 21 de ani, din Brent, și Haroon Akram, 26 de ani, din Fulham, au pledat vinovați pentru ucidere din culpă și au fost găsiți vinovați de o instanța britanică, a anunțat Poliția metropolitană, potrivit postului Sky News.

Doi indivizi au fost condamnați la Londra

Doi indivizi au fost condamnați la Londra

Ossama Hamed, 26 de ani, principalul suspect în acest caz, este căutat de autorități pentru omor, vătămare și agresiune. Se crede că Hamed a fugit în Maroc a doua zi după atac.

Inspectorul șef interimar Garry Moncrieff, care a coordonat ancheta în acest caz, a declarat că familia lui Tudor Simionov a fost „complet devastată”, iar „viața lor nu va fi niciodată la fel”.

„Credem că Ossama Hamed a jucat un rol semnificativ în acest atac și suntem hotărâți să-l găsim și să aducem familiei lui Tudor dreptatea pe care o merită”, a adăugat Moncrieff.

Oficialul a afirmat că „a fost un atac susținut și brutal în care inculpații au acționat împreună ca grup și aveau intenția de a cauza vătămări grave oricui le stătea în cale”.

Logodnica lui Tudor Simionov a lansat un apel către public pentru informații care să ajute la prinderea principalului suspect în acest caz.

Tudor Simionov, care avea 33 de ani şi lucra ca agent de securitate la un club din zona Park Lane (Londra). În incidentul, produs în noaptea de Revelion, în care a fost înjunghiat mortal cetăţeanul român au fost răniţi şi doi colegi de-ai acestuia. Simionov a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă şi a fost înjunghiat în piept.

Publicat: 04 Sep. 2019, 08:26 Ciao.ro
Pe aceeași temă