Fostul iubit al Flaviei Mihasan o duce super bine. Vezi cu ce se ocupa acum

Publicat: 10 Jun. 2019, 13:45 Vedete

Actorul Alexandru Ion va face parte din distributia celui mai nou serial produs de Antena 1, numit "Sacrificul".

Fostul iubit al Flaviei Mihasan o duce super bine. Acesta, impreuna cu Alina Florescu vor juca in „Sacrificiul”, incepand din aceasta toamna. Astfel, fostul iubit al Flaviei va da nas in nas cu aceasta, fiindca  viitoarea mamica se va intoarce in toamna la „Neata cu Razvan si Dani” si cu siguranta se vor intalni pe platourile Antenei 1.

Fostul iubit al Flaviei Mihasan o duce super bine

Fostul iubit al Flaviei Mihasan o duce super bine

„Am primit cu entuziasm propunerea de a juca în serialul Sacrificiul, pentru că știu de proiectele doamnei Ruxandra Ion de foarte multă vreme și mai știu că a construit o echipă foarte frumoasă de-a lungul timpului. Recunosc că am fost curios multă vreme să aflu cum arată aceste producții în interiorul echipei și iată că acum am ocazia să descopăr.

Mă bucur că am oportunitatea să cunosc oameni noi și povești noi în acest proiect, într-un mediu în care îmi place să cred că va potența creativ posibilitățile fiecăruia dintre noi, cei care facem parte din distribuție. Personajul meu, Alin, ar trebui să vină ca o surpriză în viețile celorlalți și va apărea pentru a scoate din liniștea cotidiană anumite personaje.

Totodată are iz de antagonist, ceea ce îmi place, pentru că e prima oară când joc acest gen de personaj. Am obosit să fiu băiatul bun, așa că vreau să descopăr cum e să fii băiatul rău” a spus acesta, potrivit Libertatea.

In doar cateva zile, fosta sa iubita, Flavia Mihasan, urmeaza sa nasca, devenind mama pentru prima oara. Aceasta a fost ceruta recent in casatorie de iubitul ei, Marius Moldovan, si in curand isi vor intemeia familia la care mereu au visat.

Publicat: 10 Jun. 2019, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă