Florin Pastrama, sarac? Ce spune Raluca Podea, fosta lui logodnica, despre averea lui VIDEO

Publicat: 09 Apr. 2019, 16:07 Vedete

Concurentul de la Ferma 2019 a oferit un interviu amplu in care a vorbit despre averea lui. Banii au fost produsi toata viata de tatal lui.

Florin Pastrama, sarac? In ciuda faptului ca el tocmai s-a laudat ca are avere si a trait in puf toata viata, fosta logodnica sustine ca minte. Raluca Podea a marturisit ca Florin Pastrama e sarac, nu are avere si nici nu avea bani sa ii cumpere flori.

Florin Pastrama a vorbit intr-un interviu despre averea lui. Acesta sustine ca toata viata a trait in puf datorita tatalui sau. Au avut un imperiu financiar pana in momentul in care capul familiei a murit, la 55 de ani.

Florin Pastrama, sarac? Ce spune Raluca Podea


De atunci, luxul s-a terminat pentru Florin Pastrama care ar fi extrem de cult. A fost nevoit sa preia conducerea afacerilor familiei si sa munceasca din greu. Dar fosta lui logodnica, Raluca Podea, sustine ca Florin Pastrama e sarac.

  • „Am văzut că el se lăuda că e obişnuit cu şampanii, cu multe sticle, că îşi face de cap, că vrea chelneri… Pai cum vrea el aşa ceva, că nu avea bani să îmi cumpere un trandafir de ziua mea? E vai şi amar de capul lui. Nu a avut niciodată bani, niciodată nu făcea cinste prin cluburi, dar îi place să se laude cu banii altora. Aşa cum a făcut şi acum, a făcut cinste pe banii show-ului.
  • Niciodată nu a fost un om bogat. Nu făcea nimic şi nu îl duce capul. Nu am văzut niciun milion de euro. Am văzut doar o bancnotă de 100 de lei. Doar astfel de bani avea. El, virtual, era cu mult mai multe persoane. Era şi cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul unei luni. Aveam acces la telefonul lui”, a afirmat Raluca Podea conform okmagazine.ro.

Averea lui Florin Pastrama – e sarac sau nu?

Florin Pastrama are 40 de ani iar Raluca Podea, fosta lui logodnica il acuza ca in realitate ar fi foarte sarac si doar se preface ca are bani insa ea stie prin ce momente dificile au trecut cei doi impreuna. Acum insa, Florin Pastrama a iesit din concursul FERMA si se iubeste cu Brigitte Nastase si se pare ca sunt mai fericiti ca niciodata.

 „Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot pâna în 2008, când el a murit. Am fost la şcoli, am Facultatea de Drept terminată, am licenţa, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit. Ne-au educat în aşa fel încât să creştem şi să devenim nişte oameni respectuoşi şi educaţi. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam.”
Publicat: 09 Apr. 2019, 16:07 Vedete
Pe aceeași temă