Interviu Florin Pastrama: „La 13 ani aveam sofer. Am crescut in puf! Tata a facut infarct la 55 de ani si ne-a lasat un imperiu! Atunci au inceput problemele noastre”

Publicat: 09 Apr. 2019, 14:38 News 3

Florin Pastrama este un adevarat personaj monden si se pare ca faptul ca a avut o drama in viata il apropie si mai mult de Brigitte pentru ca si ea a suferit.

Interviu Florin Pastrama! „La 13 ani aveam sofer! Am crescut in puf!” E cea mai recenta aparitie in showbizz dar despre trecutul lui se stiu prea putine. Florin Pastrama a acordat un interviu detaliat ziarului Click in care a vorbit despre momentele definitorii din viata lui.

Florin Pastrama are 40 de ani iar Raluca Podea, fosta lui logodnica il acuza ca in realitate ar fi foarte sarac si doar se preface ca are bani insa ea stie prin ce momente dificile au trecut cei doi impreuna. Acum insa, Florin Pastrama a iesit din concursul FERMA si se iubeste cu Brigitte Nastase si se pare ca sunt mai fericiti ca niciodata.

A vorbit despre viata lui dinainte sa fie celebru, despre facultatea de Drept pe care a terminat-o si despre imperiul pe care tatal lui l-a lasat inainte sa moara cand el avea doar 29 de ani.

„Sunt un bărbat puternic, foarte pozitiv, sunt în Zodia Peşte. Am anturajul şi business-ul de aşa natură încât să am numai oameni pozitivi în jur şi încerc să fiu ok cu toată lumea”, isi incepe Florin Pastrama autocaracterizarea in interviul pentru click.ro

Iubitul lui Brigitte a vorbit si despre copilaria lui si situatia financiara foarte buna pe care familia lui a avut-o in trecut: „Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot pâna în 2008, când el a murit. Am fost la şcoli, am Facultatea de Drept terminată, am licenţa, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit. Ne-au educat în aşa fel încât să creştem şi să devenim nişte oameni respectuoşi şi educaţi. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam.”

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Apr. 2019, 14:38 News 3
Pe aceeași temă