Florin Pastrama a recunoscut de ce s-a despartit de Raluca Podea! Ce ii facea blonda, in fiecare zi

Publicat: 29 May. 2019, 12:22 Vedete

Dupa ce s-a casatorit cu Brigitte Sfat, fostul concurent la Ferma 2019 a fost prezent la tv. Cuplul de soti a aparut in cadrul unei emisiuni tv, prima oara.

Florin Pastrama a recunoscut de ce s-a despartit de Raluca Podea. Acesta sustine ca nu putea avea o relatie normala cu ea. Actualul sot al lui Brigitte Sfat sustine ca fosta lui logodnica, cu care trebuia sa se casatoreasca anul acesta, statea numai cu fiul ei. Florin Pastrama sustine ca cei doi se vedeau rar.

Actualul sot al lui Brigitte Sfat voia o relatie normala. Dar Raluca Podea nu avea timp pentru el deoarece statea toata ziua cu fiul ei. Cei doi se vedeau rar, dar vorbeau zilnic la telefon. Cu toate ca se intelegeau bine, nu era relatia pe care Florin Pastrama si-o dorea. Cornel Oana a facut misto de Brigitte Sfat dupa ce s-a casatorit! Ce a spus despre ea

Florin Pastrama a recunoscut de ce s-a despartit de Raluca Podea

„Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut de cuviință să vorbească de mine după o relaţie de doi ani de zile, eu am cuvinte de laudă la adresa ei. Eu am doar vrut să fiu fericit.

Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum a spus ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit”, a declarat Florin Pastramă. Brigitte Sfat a facut cancer. Bruneta a marturisit ce a dus la aceasta boala

Invitatiile la nunta lui Brigitte cu Pastrama

Cei doi planuiesc deja nunta religioasa care e aproape gata. Pana in prezent, au reusit sa termine invitatiile de nunta pe care le vor trimite in scurt timp. Acestia au ales, impreuna, mesajul care va aparea pe ele:

„Noi, Brigitte şi Florin, cu voia lui Dumnezeu şi binecuvântarea părinţilor noştri, am hotărât să ne unim într-un singur destin”, apare pe invitaţia de nuntă a cuplului, conform click.ro. Cei doi se vor cununa religios in vara, dar data exacta este tinuta secret, momentan. Ce avere are Brigitte Sfat? Florin Pastrama a tras lozul cel mare. Bruneta e blindata de bani!

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?! Ce spune Carmen Harra despre legatura lor karmica

Publicat: 29 May. 2019, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă