Finalistii Ferma 2019 au fost alesi. Cine se bate pentru premiul cel mare

Publicat: 22 mai 2019, 20:32 Autor: D. C. Vedete

Emisiunea erotica prezentata de Mihaela Radulescu, in varsta de 50 de ani, se apropie de final. Toata lumea asteapta sa afle castigatorul.

Finalistii Ferma 2019 au fost alesi. Cine se bate pentru premiul cel mare? Dupa eliminarea Dianei Belbita, care a plans ca un copil, au mai ramas in ferma Otniela Sandu, Marius Craciun, Morosanu, Florin Pastrama si Catalin Zmarandescu. Acestia sunt cei care se vor bate pentru cei 50.000 de euro.

Ieri, concurentii ramasi au primit o vizita-surpriza. Cate un membru din familiile lor au venit in vizita, la vila Ferma din munti. Au stat cu totii la masa, au ras, au glumit. Catalin Zmarandescu a fost cel mai emotionat sa isi revada sotia si fiica. Luptatorul a inceput sa planga la tv, de emotie.

Finalistii Ferma 2019 au fost alesi

Pe langa membri de familie, finalistii au avut ocazia sa se revada si cu fostii concurenti eliminati in primele saptamani. In aceasta seara, concurentii vor revedea momente din competitie, momente ale celor cu care au fost inchisi in Ferma, in tot acest timp. Catalin Zmarandescu a izbucnit in lacrimi in FERMA! Surpriza colosala care l-a facut sa cedeze! VIDEO

Evident, cel mai asteptat moment este nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, dupa ce el a cerut-o in casatorie de cateva ori la Ferma.

Kamara are încă polițe de plătit pentru că a fost eliminat și își va vărsa nervii pe foștii bandiți: Otniela și Pastramă! „Viața e nedreaptă. Au rămas lichelele în luptă pentru marea finală”, a strigat în gura mare Kamara către cei doi. Diana Belbita pleaca din tara dupa eliminarea de la Ferma. Decizia ei e radicala!

Publicat: 22 mai 2019, 20:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă