Filme noi in cinema saptamana 29 aprilie – 5 mai 2019: La cinci pasi de tine VIDEO

Publicat: 03 May. 2019, 16:50 Life
Filme noi in cinema saptamana 29 aprilie – 5 mai 2019: La cinci pasi de tine VIDEO

Zilele acestea apar o multime de filme noi si interesante, pentru toate gusturile.

Filme noi in cinema saptamana 29 aprilie – 5 mai 2019: La cinci pasi de tine. Chiar daca Avengers ruleaza in cinematografe, saptamana aceasta gasiti o multitudine de filme pentru toate gusturile.

Filme noi in cinema saptamana 29 aprilie – 5 mai 2019 – trailere VIDEO

Filme noi in cinema saptamana 29 aprilie - 5 mai 2019

Arctic – premiera 3 mai, trailer VIDEO

Un naufragiat din pustietatea arctica, Overgård, urmeaza sa fie salvat. Insa un accident teribil impiedica salvarea lui, iar barbatul trebuie sa faca cea mai importanta decizie: daca va porni intr-o cursa spre necunoscut sau nu.

Extrem de pervers, socant de violent si diabolic – premiera 3 mai, trailer VIDEO

Este vorba despre celebra poveste de viata a lui Ted Bundy, fiind cel mai cunoscut ucigas in serie din toate timpurile. Insa povestea este privita prin ochii unei femei care si-a pus toate sperantele in el.

La cinci pasi de tine – premiera 3 mai, trailer VIDEO

Este povestea a doi tineri bolnavi, fiind adusi de soarta impreuna. Acestia se intalnesc si indragostesc intr-un spital, si au de ales intre a sta la o distanta de cinci pasi unul de altul, pentru a evita contaminarea reciproca sau a-si trai ultimele clipe asa cum vor ei, cu iubire.

Manou – Aventuri în zbor – premiera 3 mai, trailer VIDEO

O animatie care va bucura intreaga familie. Mnaou este o drepnea micuta crescuta de o familie de pescarusi. Din acest motiv, se crede unul de-al lor. Insa cand drepnelele si pescarusii trebuie sa infrunte un imens pericol, eroul este nimeni altul decat Manou.

Miss Bala – premiera 3 mai, trailer VIDEO

In acest film o vom vedea pe frumoasa Gina Rodriguez in rolul Gloriei, un make up artist, a carei viata se schimba la 180 grade atunci cand cea mai buna prietena a sa, care ii este ca o sora, este rapita in circumstante ciudate. Insa din aceasta cauza, Gloria descopera o putere formidabila in ea si reuseste sa faca lucrurile de care nu stia ca este capabila.

Povestea printesei Emmy – premiera 3 mai, trailer VIDEO

Fetitele vor adora aceasta animatie, unde Emmy, o printesa din tinutul Kandis, are abilitatea de a vorbi cu caii. Darul l-a mostenit de la stra-stra-strabunica ei Karlotta, care in urma cu multi ani, a salvat un cal. Iar de acolo incepe o aventura uimitoare.

Publicat: 03 May. 2019, 16:50 Life
Pe aceeași temă