Catalin Botezatu, informatii nestiute despre Razvan Ciobanu. Ce repeta mama lui Razvan, incontinuu

Publicat: 03 May. 2019, 13:10 News 3

Imediat dupa inmormantare, Catalin Botezatu a vorbit deschis despre ce a insemnat Razvan Ciobanu ca om.

Catalin Botezatu, informatii nestiute despre Razvan Ciobanu. Acesta a vorbit intr-un live pentru WOWbiz, si a povestit amanunte mai putin cunoscute din viata lui Razvan Ciobanu.

In timpul inmormantarii, cei mai afectati au fost parintii sai, care efectiv erau distrusi de durere, suferinta se citea pe chipul lor. Insa mama lui Razvan repeta intr-una „Daca v-a gresit cu ceva, iertati-l!”, fiind intr-o stare greu de descris.

Catalin Botezatu, informatii nestiute despre Razvan Ciobanu

Catalin Botezatu, informatii nestiute despre Razvan Ciobanu

„Nu uitati asta, ca si Razvan a fost un om, si el a gresit, dar in acelasi timp merita iertare. Toata lumea ar trebui sa respecte durerea familiei. Nu trebuie sa-l improscam cu noroi pe el, pe cei dragi. Sa ne aducem aminte de el asa cum a fost, cu cele bune, nu cu cele mai putin bune.

Avea niste datorii…Si la mine avea datorii, eu l-am inteles tot timpul si cu asta basta. Eu m-am suparat pe el, poate ca uneori m-am enervat mai mult, dar de cate ori ma vedeam cu el imi treceau supararile si nervii pe el.

Imi pare rau ca in momentele grele n-a fost langa el cineva care sa-l stimuleze, care sa-l motiveze. Atunci cand ai o perioada grea, si repet, toti avem astfel de perioade, pentru ca suntem oameni, trebuie sa ai pe cineva langa tine.

Viata unei persoane publice e grea, persoanele publice ascund multe lucruri, multe suferinte. Lumea nu vrea sa vada partea umana, ii intereseaza doar zona de can can.

N-a avut puterea sa treaca peste suferinte si a cazut intr-o panta. Numai el stie ce a fost in sufletul sau…Razvan nu era un vitezoman, nu stiu ce s-a intamplat, el conducea foarte relaxat, incet” a declarat Catalin Botezatu, conform sursei citate.

 

Publicat: 03 May. 2019, 13:10 News 3
Pe aceeași temă