Filme noi in cinema saptamana 27 mai – 2 iunie. Godzilla II: Regele Monstrilor este asteptat cu sufletul la gura

Publicat: 27 May. 2019, 19:10 Life
Filme noi in cinema saptamana 27 mai – 2 iunie. Godzilla II: Regele Monstrilor este asteptat cu sufletul la gura

Saptamana aceasta vine cu filme extrem de interesante, pe gustul tuturor. Nu trebuie ratate sub nicio forma.

Filme noi in cinema saptamana 27 mai – 2 iunie. Principala „atractie” va fi cu siguranta „Godzilla II: Regele Monstrilor”, asteptat atat de copii cat si de adulti, fiindca filmele cu dinozauri au avut mereu mare succes, fiind printre preferatele romanilor.

Filme noi in cinema saptamana 27 mai – 2 iunie

Filme noi in cinema saptamana 27 mai - 2 iunie

Godzilla: King of the Monsters (Godzilla II: Regele Monstrilor) – premiera 31 mai, trailer VIDEO

Nu mai trebuie mentionat ca actiunea se centreaza in jurul creaturii inspaimantatoare. Insa de data aceasta, confruntarea este decisiva cu unii dintre cei mai populari monstri din istoria culturii populare, pentru ca soarta omenirii se afla la mijloc.

Edmond (Cyrano, mon amour) – premiera 31 mai, trailer VIDEO

Actiunea are loc in anul 1987 si il are ca personaj principal pe Edmond, care are in grija doi copii si multe responsabilitati. Nu a mai reusit sa scrie nimic de doi ani si fiindca este disperat, ii propune actorului Constant Coquelin o noua piesa.

Government of Children 3D (Guvernul copiilor 3D) – premiera 31 mai, trailer VIDEO

Scenariul are loc atunci cand Romania aimplineste 100 de ani, iar „Guvernul copiilor” invita 100 de copii romani sa-si imagineze urmatorul secol al societatii romanesti cu toate dimensiunile lui: educationale, economice, arhitecturale, sociale, tehnologice si asa mai departe.

Rocketman – premiera 31 mai, trailer VIDEO

Un film biografic inspirat din viata legendarului Elton John, fiind o odisee muzicala care imbina fantezia cu realitatea si lumea muzicii cu a celebritatii si a modei.

Terra Willy: Planète inconnue (Terra Willy: Ratacit prin galaxie) – premiera 31 mai, trailer VIDEO

O animatie care va incanta intreaga familie. Povestea incepe cand Willy naufragiaza pe o insula unde nu exista niciun om. Insa cu ajutorul lui Buck, robotelul care are grija de supravietuirea lui, Willy va trebui sa se descurce singur.

Publicat: 27 May. 2019, 19:10 Life
Pe aceeași temă