Oana Lis a inceput sa bage la pacanele. Cati bani a castigat

Publicat: 27 May. 2019, 15:52 Vedete

Sotia fostului primar al Bucurestiului a inceput sa joace si ea la pacanele. Dupa ce Viorel Lis si-a dat banii de pensie la aparate, acum urmeaza si ea.

Oana Lis a inceput sa bage la pacanele. Aceasta sustine ca nu a mai fost in vacante de mai bine de un an deoarece veniturile familiei se duc pe tratamentul lui Viorel. Cu toate astea, Oana Lis cheltuie si putinii bani pe care ii are la pacanele.

Aceasta sustine ca are zile in care castiga, chiar si sume mici. Dar ea e multumita deoarece isi face bani de cafea si orice isi mai doreste. In comparatie cu ea, Viorel Lis castiga mai multi bani din pacanele, dar nu este un venit constant.

Oana Lis a inceput sa bage la pacanele

„Eu m-am obișnuit cu ideea că nu prea mai avem bani, au fost zile când nu am avut ce mânca. Lumea zice ca eu vin și mănânc pe la evenimente, dar toți banii se duc pe medicamentele lui Viorel. Am avut acum cheltuieli suplimentare cu facultatea mea de Psihologie.

Am început și eu să bag la păcănele. Ultima dată am câștigat 40 lei, bani de cafea. Ce vacanțe?! Nu-mi mai amintesc de când nu am mai ieșit din București, avem un an cred”, a spus Oana Lis, potrivit Click!

Oana Lis a vrut sa se sinucida! De ce a ajuns in aceasta stare sotia lui Viorel Lis

Viorel Lis vrea sa fie incinerat

Oana Lis a divulgat ultimele lui dorinte pe care sotul ei i le-a spus, dupa ce a fost la un pas de moarte. Conform blondei, Viorel Lis vrea sa fie incinerat, dar ea nu este de acord. In plus, Oana Lis sustine ca nu vrea discutii cum s-a intamplat la Sergiu Nicolaescu sau Zina Dumitrescu.

Oana Lis, in varsta de 40 de ani, sustine ca Viorel Lis vrea sa fie incinerat. Fostul primar al Capitalei, in varsta de 75 de ani, are probleme de sanatate. A suferit un AVC in urma cu cateva luni si a discutat cu sotia despre eventualitatea morti sale.

  • „Au fost discuţii atunci cînd i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu. Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu.
  • Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Starea lui Viorel Lis, dupa ce a suferit un accident vascular! Anuntul de ultima ora facut de Oana Lis. Ce se intampla cu fostul edil al Capitalei

Publicat: 27 May. 2019, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă